✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Startsein eerste Dag van de Isolatie door minister Blok

Op vrijdag 28 oktober heeft minister Stef Blok het startsein voor de Dag van de Isolatie gegeven. Minister Blok sprak met bewoners en isolatiespecialisten over verduurzaming en voltooide de isolatie van de spouwmuur van de woning. 

Dag van de Isolatie startsein minister BlokOnze specialisten Oskar en Lars hebben minister Blok laten zien hoe het isoleren van een woning in zijn werk gaat. Minister Blok heeft vervolgens zelf wat isolatiemateriaal in de muur geblazen. Zie hieronder het leuke filmpje!

Dag van de Isolatie op 5 november

5 november is de eerste Dag van de Isolatie. Op deze dag isoleren isolatiebedrijven woningen in heel Nederland en bieden op die manier huiseigenaren de mogelijkheid om met eigen ogen te zien wat dat in de praktijk betekent.

Energie besparen doe je nu

Het isoleren van een woning is relatief eenvoudig, verdient zichzelf snel terug en levert meer wooncomfort op. Toch wordt isolatie nog relatief weinig uitgevoerd. Van alle woningeigenaren in ons land heeft slechts 25% plannen om de woning te verduurzamen. Dit zijn 1 tot 1,5 miljoen huiseigenaren. Daarom is de overheid in oktober de 3 jaar durende campagne ‘Energie besparen doe je nu’ gestart om huiseigenaren te stimuleren hun dak, vloer, gevel, spouwmuur of ramen te isoleren. Bij de woningen die op 5 november geïsoleerd worden en op andere informatiepunten in het land kan informatie ingewonnen worden over het isoleren van de woning.

Isolatie locaties

RegioIsolatie isoleert diverse woningen en gebouwen door Nederland op 5 november. Via deze link kunt u vinden waar u langs kunt komen om te komen kijken!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.