✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste verduurzamende maatregelen die er zijn. Sterker nog, huizen gebouwd na 1989 zijn verplicht voorzien van deze vorm van isolatie. Het isoleren van de spouwmuren is namelijk een simpele maatregel voor zowel een hoger wooncomfort als een flinke besparing op uw energierekening. Woningen tussen 1920 en 1989 gebouwd hebben wél een spouw echter is die vaak nog niet geïsoleerd. Bij RegioIsolatie zijn wij erg ervaren met het na-isoleren van spouwmuren en wij helpen u hier graag mee. Is uw muur al geïsoleerd geweest echter is het materiaal beschadigd? Klik hier voor meer informatie over spouwmuurisolatie herstel.

Interesse? Vraag een offerte op, doe de bespaarcheck of vraag via het formulier aan de rechterkant een vrijblijvend adviesgesprek aan.

Offerte Bespaarcheck

De voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een slimme maatregel om simpel uw energiekosten te verlagen en levert u onder andere de volgende voordelen op:


✔ Lagere energierekening
✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Milieubewust wonen
✔ Hogere woningwaarde

Opbrengsten van spouwmuurisolatie

Voor elke oude woning (grof genomen met een bouwjaar tussen 1920 – 1976) levert spouwmuurisolatie grote besparingen op. Een gemiddelde woning (hoek/twee-onder-één-kap) zal jaarlijks circa € 550,- op de energierekening besparen. Elk jaar! Het rendement, berekend door MilieuCentraal, is gelijk aan 11 procent rente op een spaarrekening. *Cijfers van MilieuCentraal

Wat kost spouwmuurisolatie eigenlijk?

De kosten voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie hangen erg af van de grootte van de spouwmuur en materiaalkeuze. Des te groter de spouwmuuroppervlakte van uw muur, des te lager de prijs per m2. En ook tussen de materialen zitten prijsverschillen; SUPUR schuim is bijvoorbeeld prijziger dan isolatieparels of wol. De reden hiervoor is dat met dit isolatiemateriaal veruit de hoogste isolatiewaarde in de spouwmuur bereikt kan worden. Benieuwd naar de exacte opbrengsten en kosten van spouwmuurisolatie in uw woning? Laat u erover informeren tijdens een vrijblijvend adviesgesprek of vraag direct een offerte aan. Voor een ruwere schatting kunt u ook onze online bespaarcheck gebruiken.

Besparing spouwmuurisolatie

Welke spouwmuurisolatie materialen zijn er?

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor het juiste isolatiemateriaal voor uw spouwmuur. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de conditie van de spouw, uw wensen en uw budget. Hieronder ziet u over welke materialen wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie.

Spouwmuurisolatie Supearl parels
Spouwmuurisolatie Supafil wol
Spouwmuurisolatie SUPUR schuim
Spouwmuurisolatie herstel materiaal

Vrijblijvend spouwmuurisolatie advies aanvragen

Het beste isolatieadvies krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis en geheel vrijblijvend. Onze ervaren adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Ook denkt onze adviseur graag mee over andere besparingsmogelijkheden voor uw woning. Vul hiernaast het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze isolatiespecialisten of druk op de knop voor een offerte. Liever eerst bekijken wat u kunt besparen? Doe de bespaarcheck voor een ruwe schatting van de kosten & besparing van spouwmuurisolatie bij u thuis.

Offerte Bespaarcheck

Let op: Controleer het bouwjaar van uw woning

Voor de installatie van spouwmuurisolatie is het bouwjaar van uw woning erg belangrijk. Woningen ouder dan 1920 hebben namelijk geen spouw, terwijl woningen na 1975 gebouwd al standaard deze vorm van isolatie hebben. Is uw woning te oud of te jong voor spouwmuurisolatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van vloerisolatie, dakisolatie of kruipruimte isolatie. Of bel ons voor een advies op maat.

Spouwmuurisolatie advies aanvragen

Vrijblijvend spouwmuurisolatie advies ontvangen? Vul het formulier in

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22