✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een van de belangrijkste verduurzamende maatregelen die er is. Door het aanbrengen van materiaal in de tussenruimte (spouw) van uw muren blijft de temperatuur langer stabiel. Sterker nog, huizen gebouwd na 1989 zijn verplicht voorzien van spouwmuurisolatie. Het isoleren van de spouwmuren is namelijk een simpele maatregel voor zowel een hoger wooncomfort als een besparing tot €550 op uw energierekening. Bij RegioIsolatie hebben wij een ruime ervaring met spouwmuurisolatie in bestaande & nieuwe woningen en wij helpen u graag verder.

Direct spouwmuurisolatie laten aanbrengen?

Vraag dan een advies aan via het formulier rechts of de knop. Direct uw gegevens invullen en een offerte ontvangen? Dat kan ook! Druk dan hieronder op “offerte”.

Offerte Advies

Na-isoleren van spouwmuur & spouwmuurisolatie herstel

Wanneer u woont in een woning zonder spouwmuurisolatie kan dit makkelijk, snel & relatief goedkoop opgelost worden. Binnen één dag is het al klaar! Bovendien hoeft uw muur, dankzij onze specialistische machines, niet opengebroken te worden.

Is uw muur al geïsoleerd echter is het materiaal verouderd/beschadigd? Wij kunnen ook helpen met spouwmuurisolatie herstel.

Waarom uw spouwmuur isoleren?

Twijfelt u of u wel of niet uw spouwmuur moet isoleren? Spouwmuurisolatie  levert u onder andere de volgende voordelen op:


✔ Lagere energierekening
✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Milieubewust wonen
✔ Hogere woningwaarde

Voordeel 1: Lagere energierekening

Uiteindelijk willen we allemaal zoveel mogelijk leuke dingen doen met ons inkomen. Daarom is het ook zo zonde om ontzettend veel geld te betalen aan gas en/of elektrische stookkosten. Door uw woning goed te isoleren worden de maandelijkse kosten een stuk lager. Hier staat weliswaar een investering tegenover, echter betaalt deze zichzelf ruimschoots terug.

Voordeel 2: Verhoogd wooncomfort in huis

Een lekker koele woning in de zomer en een lekker warme woning in de winter. Dat is waar spouwmuurisolatie voor zorgt. Misschien nog wel belangrijker: de temperatuur schommelt ook veel minder heen en weer. Dit voelt niet alleen prettiger, het helpt ook bij het voorkomen van ziektes als verkoudheid en koorts.

Voordeel 3: Milieubewust wonen

Het wordt steeds belangrijker milieubewust te leven en spouwmuurisolatie in huis helpt hier enorm bij. Doordat er veel minder gas/energie nodig is om uw woning warm (of koel) te houden gaat uw energieverbruik en daarmee ecologische voetprint flink omlaag.

Voordeel 4: Hogere woningwaarde/hoger energielabel

Wist u dat een goed geïsoleerde woning meer waard is bij een eventuele verkoop? Door een hoger energielabel is uw huis namelijk interessanter voor kopers: de maandlasten zijn immers een stuk lager. Ook wanneer u dus niet zeker weet of u in deze woning wilt blijven is de investering in spouwmuurisolatie de moeite waard.

Bespaar tot €650 euro per jaar op energie

Voor elke oude woning (grof genomen met een bouwjaar tussen 1920 – 1976) levert spouwmuurisolatie grote besparingen op. Een gemiddelde woning (hoek/twee-onder-één-kap) zal jaarlijks circa € 650,- op de energierekening besparen. Elk jaar! Het rendement is daarmee gelijk aan 11 procent rente op een spaarrekening. *Cijfers van MilieuCentraal voor 2019.

Wat kost spouwmuurisolatie?

Dat spouwmuurisolatie dus wat oplevert is duidelijk! De kosten zijn vaak verrassend laag (€850 euro voor een gemiddelde tussenwoning) & isolatie verdient zichzelf met de jaren dus terug.  Benieuwd naar de exacte prijs & besparing voor uw woning? Dat is maatwerk. Vraag daarom hier een vrijblijvende offerte aan.

Besparing spouwmuurisolatie

Welke spouwmuurisolatie materialen zijn er?

Onze adviseurs helpen u graag met de keuze voor het juiste isolatiemateriaal voor uw spouwmuur. Hierbij zijn we productonafhankelijk: ons advies is niet voorgeschreven door onze leveranciers. Hieronder ziet u over welke materialen wij u kunnen adviseren.

Spouwmuurisolatie Supearl parels
Spouwmuurisolatie Supafil wol
Spouwmuurisolatie SUPUR schuim
Spouwmuurisolatie herstel materiaal

Liever gelijk meer weten over de mogelijkheden zonder elke materiaalpagina helemaal door te lezen? Dat kan! Klik op de knop, laat uw gegevens achter, en wij bellen u zo snel mogelijk.

Advies

Waarom isoleren met RegioIsolatie?

Benieuwd hoe wij verschillen van andere isolatiebedrijven? Wanneer u kiest voor RegioIsolatie bent u verzekerd van:

  1. Hoge kwaliteit voor een scherpe prijs
  2. 10 jaar garantie op alle isolatie
  3. Uitstekende service & uitvoering
  4. Ervaren & gecertificeerd personeel

Benieuwd naar alle voordelen van het isoleren met Regioisolatie?. Klik hier voor de volledige lijst.

Meer weten over spouwmuurisolatie? – Vrijblijvende offerte/advies

Benieuwd naar de mogelijkheden? Dan bent u het beste geholpen met een adviesgesprek. Weet u al wat u zoekt? Vraag dan een offerte aan.

Advies Offerte 

Let op: Controleer het bouwjaar van uw woning

Voor de installatie van spouwmuurisolatie is het bouwjaar van de woning erg belangrijk. Woningen ouder dan 1920 hebben namelijk geen spouw, terwijl woningen na 1975 gebouwd al standaard deze vorm van isolatie hebben. Is uw woning te oud of te jong voor spouwmuurisolatie? Kijk dan eens naar de mogelijkheden van vloerisolatie, dakisolatie of kruipruimte isolatie. Of bel ons voor een advies op maat.

Advies aanvragen

Benieuwd wat er mogelijk is? Vraag dan een advies aan!

*Uiteraard houden we rekening met uw privacy en delen we uw gegevens niet met derden.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22