✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Supearl

Slimme investering, snel terug verdiend!

Spouwmuurisolatie met Supearl EPS parels is snel en efficiënt. Het isoleren van de spouwmuur kan binnen één dag uitgevoerd en het aanzicht van uw muur verandert nauwelijks. Dit is vooral mogelijk dankzij het gebruik van Supearl parels die wij in de muur kunnen blazen met onze machines. Zo weet u bovendien zeker dat de gehele spouwmuur voorzien is van materiaal.

Voordelen van spouwmuurisolatie met Supearl parels

  • Lijmgebonden = geen kans op inzakking
  • Nauwelijks kwaliteitsafname in de loop der tijd
  • Vochtbestendig
  • Schimmelvrij
  • Damp-open
  • Lichtgewicht

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de opties voor uw spouwmuur of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Besparing spouwmuurisolatie

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.

Flink besparen op uw energierekening

Na-isolatie met het hoogwaardige Supearl vergt een kleine investering die direct na het aanbrengen een flinke besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan.

Supearl

Supearl is een revolutionair isolatiemateriaal voor het isoleren van de spouw. De hoogwaardige HR++ Supearl parels worden ter plaatse door onze isolatie-experts met een speciale parelblaasmachine op unieke wijze met elkaar verlijmd. Het resultaat is een optimaal en duurzaam geïsoleerde spouw. Verlijmde parels zakken na verloop van tijd niet weg, omdat er als het ware een isolatieplaat in de muur ontstaat.

Supearl kan vooral gemakkelijk verwerkt worden in een spouw met een smalle breedte of met relatief veel speciebaarden.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,035 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 1,79 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-120

Spouwmuurisolatie advies aanvragen

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.