✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Knauf Supafil

Hoogste rendement en levenslang comfort

Knauf Supafil is een fantastisch isolatiemateriaal dat zich erg goed leent voor spouwmuurisolatie. Dit materiaal is zeer veilig vanwege de hoge brandklasse en stoot bovendien water af. Een spouwmuur gevuld met Knauf Supafil blijft dus jarenlang van optimale kwaliteit.

Voordelen van spouwmuurisolatie met Knauf Supafil

  • Onbrandbaar
  • Hoge constante isolatiewaarde
  • Optimale verdeling in de spouw zonder inzakken
  • Schimmelvrij
  • Vochtwerend
  • Duurzaam

Vraag hier een adviesgesprek aan!

Benieuwd naar de opties voor uw spouwmuur of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Besparing spouwmuurisolatie

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.

Flink besparen op uw energierekening

Isoleren met het hoogwaardige Supafil vergt een kleine investering die direct na het aanbrengen een flinke besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan.

Knauf Supafil

Supafil is een duurzame inblaaswol. Door een speciale behandeling heeft Supafil een betere isolatiewaarde dan veel traditionele wolsoorten. De gecertificeerde inblaastechniek zorgt voor een perfecte verdeling van het materiaal in de spouw zonder in te zakken. Hierdoor zal het isolatiepakket voor de gehele levensduur van de woning een constante isolatiewaarde behouden.

Supafil zorgt tevens voor een perfecte kierafdichting rondom kozijnen en deuren. Het is een beproefd isolatiesysteem, waar al meer dan 100.000 woningeigenaren voor gekozen hebben.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,034 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 1,82 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-110

NIEUW:Heeft u een woning met smalle voegen? Dan kan RegioIsolatie u nu een nieuwe techniek aanbieden, ontwikkeld door Knauf Supafil. Het is vanaf heden mogelijk met een boordiameter van 14 mm te boren. Deze gecertificeerde inblaastechniek is speciaal geschikt voor smalle voegen. Vraag een adviseur van RegioIsolatie of deze techniek voor uw woning geschikt is!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.