✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie IsofektOpen

Het nieuwe naadloze isoleren

Uw spouwmuur isoleren? Heeft u al eens aan IsofektOpen gedacht? Dit innovatieve isolatiemateriaal zorgt met zijn unieke samenstelling voor de beste isolatiewaarde vergeleken met andere isolatiematerialen. Schimmel en vocht krijgen geen kans, bij het aanbrengen ontstaat er geen lekkage door gaten en kieren en uw spouwmuur is veelal al binnen één dag geïsoleerd én afgewerkt!

Voordelen van spouwmuurisolatie met IsofektOpen

  • Best gecertificeerde isolatiewaarde
  • Versterkt de gevelconstructie
  • Vochtbestendig
  • Schimmelvrij
  • Luchtdicht

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de opties voor uw spouwmuur of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Besparing spouwmuurisolatie

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.

Flink besparen op uw energierekening

IsofektOpen heeft de hoogste isolatiewaarde vergeleken met andere isolatiematerialen voor de spouwmuur en levert hiermee ook de grootste besparing op. Daarnaast zult u een flinke verbetering in comfort beleven.

SUPUR

SUPUR isolatieschuim is een nieuw, innovatief isolatiemateriaal. Het geslotencellige schuim heeft vergeleken met andere isolatiematerialen voor de spouwmuur de best gecertificeerde isolatiewaarde.

Als aanvullende gevelversterking is SUPUR een goede oplossing. Door de volvlakshechting van het isolatiemateriaal wordt uw muur een stevige sandwichconstructie, tot wel 4 keer zo sterk als in de bestaande bouw.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ 0,023 W/mK
Warmteweerstandwaarde Rc (bij 60 mm isolatiedikte) 2,36 m2.K/W
Beoordelingsrichtlijn Insula BRL IC-130
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.