✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Haarlem: bespaar op uw energierekening

Woont u in Haarlem en overweegt u spouwmuurisolatie aan te laten brengen? Ook in Haarlem is RegioIsolatie uw isolatiepartner. Door onze ervaring bent u verzekerd van een vlekkeloze en snelle installatie en een vakkundig advies. En uiteraard tegen een scherpe prijs.

Liever direct advies aanvragen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op voor een adviesgesprek.

De voordelen van spouwmuurisolatie

Wat zijn precies de voordelen van spouwmuurisolatie? Dat is een vraag die wij vaak hebben gekregen en het korte antwoord is: een lagere energierekening & hoger wooncomfort. Voor alle voordelen raden we u aan onderstaande filmpje eens te bekijken:

Dus samengevat zijn de voordelen:

✔ Lagere energierekening
✔ Verhoogd wooncomfort
✔ Milieubewust wonen
✔ Hogere woningwaarde

Kom meer te weten tijdens een adviesgesprek.
Ja, ik wil een adviesgesprek!

RegioIsolatie: uw spouwmuurisolatiepartner in Haarlem

Om de beste isolatiewaarde (en dus hoogste besparing) te behalen is het belangrijk te kiezen voor een isolatiebedrijf met de ervaring en expertise om uw woning goed te isoleren. Daarvoor bent u bij RegioIsolatie aan het juiste adres. Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met verschillende isolatiemaatregelen en worden met een 8.5 beoordeeld door onze klanten. Wanneer u kiest voor spouwmuurisolatie van Regio Isolatie profiteert u daarnaast van:

Vrijblijvend advies bij u thuis en/of:
Een scherpe offerte op maat
De beste materialen
De beste service

Meer weten over isoleren RegioIsolatie? Bekijk onze isolatiemaatregelen pagina voor een overzicht van onze andere producten of neem contact op met uw vraag.

Wat kost spouwmuurisolatie eigenlijk in Haarlem?

De kosten van het aanbrengen van spouwmuurisolatie in de gemeente Haarlem verschillen per wijk en per woning. Met name de grootte van uw woning en daarmee de benodigde hoeveelheid isolatiemateriaal is belangrijk. En uiteraard hangt de prijs ook af van uw materiaalkeuze. De belangrijkste materialen die wij gebruiken zijn:

Spouwmuurisolatie Supearl parels
Spouwmuurisolatie Supafil wol
Spouwmuurisolatie SUPUR schuim

Opbrengsten van spouwmuurisolatie

In oude huizen (gebouwd in de periode 1920 – 1976) kunt u met spouwmuurisolatie flink besparen op uw energierekening. De gemiddelde hoekwoning zal per jaar ongeveer € 550,- besparen met deze maatregel. Op basis van berekeningen van MilieuCentraal staat dit gelijk aan een rente van 11% op uw spaarrekening.
*Cijfers van MilieuCentraal

Benieuwd naar de opbrengsten en kosten van spouwmuurisolatie voor uw woning? Tijdens een vrijblijvend advies gesprek bij u thuis kan onze isolatieadviseur u hier over informeren.

Vrijblijvend spouwmuurisolatie advies aanvragen in Haarlem

Het beste isolatieadvies krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis en geheel vrijblijvend. Onze ervaren adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Ook denkt onze adviseur graag mee over andere besparingsmogelijkheden voor uw woning. Vul hiernaast het formulier in voor een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze isolatiespecialisten.

Wilt u eerst meer lezen over spouwmuurisolatie ontvangen? Bekijk dan hieronder onze informatie sheets. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of om alsnog een adviesgesprek in te plannen!

Ja, ik wil een adviesgesprek inplannen!

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen Haarlem

Thuis geheel vrijblijvend isolatieadvies ontvangen? Vul het formulier in en wij nemen contact met u op.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.