✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Groningen

Spouwmuurisolatie is in Groningen een veel uitgevoerde isolatiemaatregel. Dit komt omdat de huizen in Groningen wat ouder zijn. Deze woningen zijn vaak gebouwd tussen 1920 en 1975 en nog niet voorzien van spouwmuurisolatie. Hierdoor ontsnapt er veel warmte uit het huis via de muur. Dit is zonde, want een goed geïsoleerde spouw bespaart energie en maakt je huis een stuk prettiger om in te wonen.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie zorgt voor een lage energierekening maar het levert ook meer voordelen op;

  • Verhoogd wooncomfort
  • Milieubewust wonen
  • Hoge woningwaarde
  • Kosten eenmalig en binnen een paar jaar weer terugverdient

RegioIsolatie Veendam: isolatiebedrijf uit Groningen

Als Groninger isoleert u natuurlijk het liefst met een partij die de beste prijs bied, weet wat ze doen én alles weet van lokale subsidies. Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres. Wij geven 10 jaar garantie op ons werk, leveren tegen een scherpe offerte en worden door klanten met een 8.6 beoordeeld. Als kers op de taart isoleren we al in één dag en zorgt onze isolatieploeg ervoor dat uw huis achteraf keurig achtergelaten wordt.

Volledig isoleren met Regioisolatie

Wij doen véél meer dan het isoleren van spouwmuren en kunnen u ook helpen met:

Opbrengsten spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie levert voor elke oude woning grote besparingen op. Jaarlijks zal een gemiddelde woning (hoek/twee-onder-een-kap) circa €550,- besparen op de energierekening. Volgens MilieuCentraal is het rendement ongeveer net zo veel als 11 procent rente op een spaarrekening.

De kosten van spouwmuurisolatie

Hoeveel u gaat uitgeven aan spouwmuurisolatie verschilt. Het ligt aan de grootte van de spouwmuur en materiaalkeuze. Hoe groter het oppervlakte van uw spouwmuur, hoe goedkoper het zal zijn per m². De investering die u in woningisolatie stopt, is gemiddeld binnen 4 jaar weer terugverdient. In Groningen kan het ook mogelijk zijn om een vergoeding voor aardbevingsschade hiervoor in te zetten.

Benieuwd naar de exacte opbrengsten en kosten van spouwmuurisolatie in Groningen? Vraag dan een geheel vrijblijvend adviesgesprek aan.

Isolatie subsidie in Groningen

In Groningen bestaat een vergoeding/subsidie voor aardbevingsschade die ook gebruikt mag worden voor verduurzaming. U kunt deze subsidie dus o.a. gebruiken om uw spouwmuur te isoleren. Benieuwd of u aanspraak maakt op deze subsidie? Zodra u een advies en/of offerte aanvraagt zullen wij dat laten weten.

Spouwmuurisolatie materialen

Als u de keuze moet maken voor welke isolatiemateriaal u gaat kiezen, helpen onze  adviseurs graag mee. Uiteindelijk hangt de keuze vooral af van de conditie van de spouw, uw wensen en uw budget.

Dit zijn de materialen die wij adviseren;

  • Spouwmuurisolatie Supearl parels
  • Spouwmuurisolatie Supafil wol
  • Spouwmuurisolatie SUPUR schuim

Vrijblijvend adviesgesprek aanvragen

Het beste advies krijgt u tijdens een adviesgesprek mat een van onze lokale adviseurs. Die kan u precies vertellen wat er in Groningen mogelijk is qua subsidies & verduurzaming, aan welke besparing u kunt denken en welke kosten er zijn. Andere besparingsmogelijkheden in uw woning denkt hij ook graag aan mee.

Ook kunt u bij ons terecht voor vloerisolatie, dakisolatie & kruipruimte isolatie.

Controleer het bouwjaar van uw woning

Let op! Voor installatie van spouwmuurisolatie is het bouwjaar van uw woning erg belangrijk. Als de woningen ouder zijn dan het jaar 1920 , hebben de woningen geen spouw terwijl woningen die na het jaar 1975 gebouwd zijn standaard deze isolatie hebben.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.