✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Friesland

Ook in Friesland bent u voor spouwmuurisolatie en andere maatregelen bij RegioIsolatie aan het juiste adres. U heeft meer wooncomfort, bent goed bezig voor het milieu en de energiekosten zijn laag. Spouwmuurisolatie kan toegepast worden bij woningen met het bouwjaar 1920-1980. De isolatie maatregel zorgt ervoor dat de kou buiten het huis blijft. Friesland heeft over het algemeen frissere winters omdat de provincie aan zee ligt. Met spouwmuur isolatie zal u hier geen last van krijgen.

Voordelen van spouwmuurisolatie

Spouwmuurisolatie is een slimme manier om uw huis te isoleren. Het is warmer in de winter, frisser in de zomer. Bovendien heeft u de investering in korte tijd weer terugverdiend op uw energierekening. Meerdere voordelen zijn:

  • Rondom de woning warmere muren
  • Aangenamer klimaat
  • Geen schimmel en vocht meer
  • Droge muren in en om uw woning

Opbrengsten van spouwmuurisolatie

Elke oude woning met het bouwjaar 1920-1975 levert een flinke besparing op als u de spouw ervan gaat isoleren. Per jaar kunt u circa € 550,- op uw energierekening besparen. Het rendement staat gelijk aan 11 procent rente op de spaarrekening volgens de berekeningen van MilieuCentraal.

Wat zijn de kosten van spouwmuurisolatie?

De kosten van spouwmuurisolatie verschillen per grootte en materiaalkeuze. Hoe groter het oppervlakte van uw muur, hoe minder het kost per m². Bij een gemiddelde woning is de spouwmuurisolatie binnen 4 jaar terugverdient.

Als u benieuwd bent naar de precieze opbrengsten en kosten van spouwmuurisolatie, tijdens een vrijblijvend adviesgesprek kunnen onze adviseurs u er over informeren.

De spouwmuurisolatie materialen

Onze adviseurs kunnen u alle informatie geven over alle isolatie materialen en welke het beste bij uw huis past.
Onderstaande vindt u de materialen waar wij mee werken en u over kunnen adviseren.

  • Spouwmuurisolatie Supearl parels
  • Spouwmuurisolatie Supafil wol

Vrijblijvend isolatie advies aanvragen

Tijdens een gesprek met een van onze adviseurs krijgt u de beste informatie over isolatie. onze adviseur kan u precies vertellen wat er mogelijk is, hoeveel u kunt besparen en aan welke investering u kunt denken. U kunt hiernaast een vrijblijvend adviesgesprek aanvragen.

Let op! Voor het aanbrengen van spouwmuurisolatie is het bouwjaar van uw woning belangrijk. Woningen die voor 1920 zijn gebouwd hebben geen spouw. Terwijl woningen die na 1980 zijn gebouwd al standaard deze isolatie hebben.

Adviesgesprek spouwmuurisolatie Friesland

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.