Enverifoam

Envrifoam, een waardevolle investering

Verduurzaam uw woning

Door de hoge energieprijzen, de klimaatverandering en het verplichte energielabel is een goed geisoleerde woning steeds belangerijker. Naast een lagere energievraag heeft u ook meer wooncomfort door een optimale temperatuurverdeling in de woning. Ook worden geluiden van buiten extra gedempt, waardoor het geluidscomfort in uw woning verbeterd!

Isoleren met Enverifoam

Enverifoam is een luchtgeblazen geinjecteerd schuim met een open celstructuur welke uitermate geschikt is voor zowel het isoleren als het herstel isoleren van een bestaande spouwmuren. Enverifoam wordt in vloeibare vorm in de spouwmuur geijecteerd waarna deze opschuimd en zelfs doordingt inde kleinste kieren en naden. Hierdoor kan een zeer goede kierdichting en 100% homogene vulling van de souw gerarandeerd worden welke weer resulteert in een hoge consistente isolatiewaarde. Doordat bij het verwerken van Envrifoam lucht gebruikt wordt om het product op te schuimen zijn hiervoor geen CFK’s* of andere milieubelastende matrialen benodigd. Enverifoam is waterafstotend, damp open door de open celstructuur en volledig geurloos. Daarnaast is Enverifoam brandklasse B2 waardoor deze volledig in lijn zijn met de huidige brandvoorschriften door de sterk aanvullende eigenschappen van Enverifoam leent dit product zich zeer goed voor het aanvullen van smalle spouwbreedtes en het herstel van bestaande spouwmuursisoaltie met enverifoam geen reiniging van de spouw noodzakelijk is maakt deze vorm van spouwmuurisolatie hertel veel goedkoper!

10 jaar garantie

Knauf Supafil Cavity Wall

Hoogste rendement en levenslang comfort!

Slim uw woning verduurzamen​

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.  

Knauf Supafil

Supafilis een duurzaam inblaaswol. Door een speciale behandeling heeft Supafil een betere isolatiewaarde dan veel traditionele wolsoorten. De gecertificeerde inblaastechniek zorgt voor een perfecte verdeling van het matriaal in de spouwmuur zonder in te zakken. Hierdoor zal het isolatiepakket voor de gehele levensduur van de woning een constante isolatiewaarde behouden. Supafil zorgt tevens voor een perfecte kierafdichting rondom kozijnen en deuren. Het is beproefd isolatiesysteem, waar al meer dan 100.000 woniningeigenaren voor gekozen hebben.

Flink besparen op uw energierekening

Isoleren met het hoogwaardige Supafil vergt een kleine investering die direct na het aanbrengen een flinke besparing op uw energierekening oplevert. Binnen enkele jaren zijn de kosten al terugvediend, terwijl de energiebesparing blijft bestaan.

10 jaar garantie

ISO+Parel

Slimme investering, snel terug verdiend!

Slim uw woning verduurzamen

Is uw woning gebouwd tussen 1920 en 1980? Dan is uw spouwmuur hoogstwaarschijnlijk niet geïsoleerd. Spouwmuurisolatie is een efficiënte verbetering van uw woning die veel comfort en energiebesparing oplevert.  

ISO+Parel

ISO+Parel is een revolutionair isolatiemateriaal voor het isoleren van de spouw. De hoogwaardige HR++ ISO+Parel worden ter plaatse door onze isolatie-experts met een speciale parelblaasmachine op unieke wijze met elkaar verlijmd, Het resultaat is een optimaal en duurzaam geïsoleerde spouw. Verlijmde parels zakken na verloop van tijd niet weg, omdat er als het ware een isolatieplaat in de muur ontstaat. ISO+Parel kan vooral gemakkelijk verwerkt worden in een spouw met een smalle breedte of met relatief veel speciebaarden.

Flink besparen op uw energierekening!

Na-isolatie met het hoogwaardige ISO+Parel vergt een kleine investering die direct na het aanbrengen een flinke besparing op uw energierekening oplevert. binnen enkele jaren zijn de kosten al terugverdiend, terwijl energie besparing blijft bestaan.

10 jaar garantie

[ARPrice id=105]