✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Haal meer uit je spaargeld!

Energiebespaarlening isolatieDe spaarrente is momenteel historisch laag. Met een beetje slimmigheid is het echter mogelijk om beter te sparen dan met de huidige rente die vaak niet hoger dan 1,5% is. TrosRadar heeft gisteren (15-12-2014) aandacht aan dit onderwerp besteed. Eén van de slimme mogelijkheden is woningisolatie.

Door (oude) woningen te isoleren, wordt er enorm veel energiebesparing gerealiseerd. Dit betekent een lagere energierekening. Door je woning te isoleren en het geld dat je bespaart op een spaarrekening te zetten, spaar je veel meer dan wanneer je niet voor woningisolatie kiest.

Sparen gaat veel sneller na isolatie!

MilieuCentraal heeft de rendementen van diverse soorten isolatie berekend. Spouwmuurisolatie levert het meeste rendement op; het is vergelijkbaar met een rente van maar liefst 12% op de spaarrekening! Vloerisolatie is vergelijkbaar met een rente van 8% en dakisolatie met 9%. Isolatie kost vaak maximaal een dag werk, levert weinig hinder op en u woont direct comfortabeler!

Advies

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.