✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Sneek

Ook in Sneek helpen wij u graag met het isoleren van uw woning. U kunt nu slim geld besparen én tegelijkertijd uw comfort verhogen. Kies voor het isoleren van uw woning in isolatiecollectief Sneek!

 

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat u ontvangt tijdens het collectief, kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Dit isolatiecollectief geldt niet alleen voor inwoners van Sneek, maar ook voor de omliggende dorpen. Dus woont u in bijvoorbeeld Tersoal, Gauw, Goenga, Loënga, Ysbrechtum, Folsgare, Tjalhuizum, Tirns, Offingawier, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Jutrijp, Piekezijl, Abbega of Nijland? Dan kunt u zich gewoon inschrijven!

SneekIn augustus zijn wij in Sneek aanwezig om u aan de deur te adviseren over isolatie. Bij interesse kunt u direct uw gegevens laten noteren, zodat onze binnendienst contact met u op kan nemen voor het inplannen van een afspraak voor een adviesgesprek.

Meer weten over het collectief in Sneek of direct zelf al een afspraak plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op via:
T 0800 – 40 60 999 (gratis) of
E info@regioisolatie.nl

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor isolatiecollectief Sneek. Als u zich inschrijft, betekent dit dat onze binnendienst contact met u zal opnemen om een adviesgesprek met een isolatieadviseur in te plannen. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis om u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden en de financiële voordelen van isolatie. Hij presenteert u een vrijblijvende, aantrekkelijke offerte voor het laten isoleren van uw woning door RegioIsolatie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22