✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isolatiecollectief Sneek

Ook in Sneek helpen wij u graag met het isoleren van uw woning. U kunt nu slim geld besparen én tegelijkertijd uw comfort verhogen. Kies voor het isoleren van uw woning in isolatiecollectief Sneek!

 

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Naast het scherpe tarief dat u ontvangt tijdens het collectief, kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Dit isolatiecollectief geldt niet alleen voor inwoners van Sneek, maar ook voor de omliggende dorpen. Dus woont u in bijvoorbeeld Tersoal, Gauw, Goenga, Loënga, Ysbrechtum, Folsgare, Tjalhuizum, Tirns, Offingawier, Oppenhuizen, Uitwellingerga, Jutrijp, Piekezijl, Abbega of Nijland? Dan kunt u zich gewoon inschrijven!

SneekIn augustus zijn wij in Sneek aanwezig om u aan de deur te adviseren over isolatie. Bij interesse kunt u direct uw gegevens laten noteren, zodat onze binnendienst contact met u op kan nemen voor het inplannen van een afspraak voor een adviesgesprek.

Meer weten over het collectief in Sneek of direct zelf al een afspraak plannen? Neemt u dan gerust contact met ons op via:
T 0800 – 40 60 999 (gratis) of
E info@regioisolatie.nl

Schrijf u hier simpel en snel in

Schrijf u hier in voor isolatiecollectief Sneek. Als u zich inschrijft, betekent dit dat onze binnendienst contact met u zal opnemen om een adviesgesprek met een isolatieadviseur in te plannen. Eén van onze regionale adviseurs komt bij u thuis om u te adviseren en te informeren over de mogelijkheden en de financiële voordelen van isolatie. Hij presenteert u een vrijblijvende, aantrekkelijke offerte voor het laten isoleren van uw woning door RegioIsolatie.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.