✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Voordelig isoleren in Slochteren

Samen voor een duurzaam Slochteren!

Als inwoner van Slochteren heeft u misschien wel dagelijks te maken met het aardbevingsprobleem. We kunnen ons voorstellen dat dit erg vervelend is. U wilt zich veilig kunnen voelen in uw huis. RegioIsolatie wil u daarom steunen in het verduurzamen en verstevigen van uw woning. Kies samen met uw buren voor isolatie zodat u kunt profiteren van alle voordelen.

Isoleren in Slochteren is, naast de burenkorting, nog aantrekkelijker wanneer u gebruik kunt maken van een subsidie. U als inwoner van gemeente Slochteren (Slochteren, Schildwolde) kan een tegemoetkoming ontvangen van maximaal € 4.000,- voor het nemen van energiebesparende maatregelen zoals isolatie. Deze Tijdelijke regeling waardevermeerdering woningen is bedoeld voor woningen waar voor tenminste € 1.000 schade door aardbevingen is vastgesteld of voor personen die op of na 17 januari 2014 een woning hebben gekocht binnen één van de elf gemeenten.

Meer informatie over de subsidie en de burenkorting? Bel ons op 0598 – 72 50 83!

Vraag hier advies aan voor isolatie in Slochteren:

Nieuws uit Slochteren

Gasverbruik uit Groningen omlaag met isolatie

Met effectieve en juiste maatregelen kan het gebruik van Groninger gas flink worden teruggedrongen. Energieonderzoek Centrum Nederland (ECN) heeft berekend dat we jaarlijks tussen 11 en 16 miljard kuub aardgas kunnen besparen, nog voor 2020. Isolatie is de efficiëntste maatregel om het gasgebruik te doen dalen.
Lees hier meer..

Groter subsidiegebied in Groningen

Woningeigenaren in het aardbevingsgebied in Groningen kunnen al een tijd een tegemoetkoming krijgen voor energiebesparende of -opwekkende maatregelen. De vergoeding is bedoeld voor verscheidene maatregelen en op isolatiegebied voor het isoleren van dak, vloer en gevel. De subsidie gold eerst voor negen Groninger gemeenten, maar inmiddels zijn Hoogezand-Sappemeer en Menterwolde aan het rijtje toegevoegd. Ook zijn de voorwaarden iets gewijzigd.
Lees hier meer..

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.