✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren in Rheden

Rheden subsidie isolatie isolerenUw huis in Rhenen laten isoleren? Een goed geïsoleerd huis biedt veel voordelen. Denk aan een lagere energierekening en milieuvriendelijker wonen. Daarnaast zorgt het ook voor een verhoogd wooncomfort, zowel in de zomer als in de winter! In de zomer is uw woning na isolatie een fijne plek om te zijn, omdat het er heerlijk koel is. In de winter geniet u van een prettige warmte in uw huis.

Kortom: zet nu de stap om een adviesgesprek aan te vragen, want u profiteert direct van alle voordelen. Elke maand dat uw woning niet geïsoleerd is, betaalt u teveel. En wist u dat de investering in isolatie vaak al binnen 5 jaar is terugverdiend? Isoleren in Rheden is nu al helemaal interessant, want sinds mei 2016 kunt u weer subsidie aanvragen voor de toepassing van isolatiemaatregelen!

Nieuws uit Rheden

Subsidie isolatie in gemeente Rheden

In uw gemeente is het weer mogelijk om subsidie aan te vragen voor energiebesparende maatregelen in particuliere woningen. Isolatie is al een relatief lage investering op gebied van duurzaamheid, laat staan wanneer u subsidie kunt ontvangen. De subsidie is een derde van de kosten, met een maximum van maar liefst € 500,00. U kunt als woningeigenaar subsidie aanvragen tot uiterlijk 1 november 2016. De maatregelen moeten vóór 1 januari 2017 worden uitgevoerd.

Vraag advies aan in Rheden

Wilt u een adviesgesprek aanvragen of meer weten over de subsidie in Rheden? Dat kan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis in te plannen.

Vragen?
Bel ons dan gerust op ons advies telefoonnummer: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.