✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

RegioIsolatie heeft haar nieuwste vestiging in Apeldoorn geopend!

RegioIsolatie heeft 2015 afgesloten met het uitdelen van kleurrijke emmers, gevuld met allerlei lekkernijen en handige huishoudelijke spullen, aan cliënten van Voedselbank Apeldoorn. In plaats van een feest voor relaties te organiseren, heeft RegioIsolatie voor deze manier van het openen van de vestiging gekozen.

DSC_0541
Arthur Rouwenhorst, namens RegioIsolatie, deelt de eerste emmer uit aan Jacqueline van den Brink, voorzitter van de Voedselbank.

De uitbreiding van RegioIsolatie in Apeldoorn vormt tevens de afsluiting van een bijzonder jaar. In 2015 is RegioIsolatie uitgegroeid tot een landelijke opererende isolatieorganisatie met een lokaal karakter. Apeldoorn is de vierde vestiging, naast de al bestaande locaties Veendam, Oud-Beijerland en Amersfoort, en is te vinden aan Kanaal Noord 149.

Voor 2016 staat een verdere groei met meer regionale vestigingen op de planning.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.