Onze isolatie mannen opnieuw op de foto in de krant

Het is u waarschijnlijk niet ontgaan. Heel Nederland staat in het teken van het klimaatakkoord. Onlangs zijn de maatregelen bekendgemaakt die er voor moeten zorgen dat in Nederland de CO2-uitstoot sterk wordt verminderd. Ook verschillende media raken steeds meer betrokken bij de klimaatplannen. Zo staat Oskar van RegioIsolatie bovenaan in het artikel van Nu.nl.

In het artikel staat wat isolatie allemaal voor u kan betekenen als woningeigenaar en wat uw rol kan zijn in de maatregelen van CO2-reductie. RegioIsolatie is er trots op dat wij kunnen meedragen aan het verhelpen van het klimaatprobleem. Met simpele oplossingen als spouwmuurisolatie of vloerisolatie kunt u ook meewerken aan een beter klimaat.

Naast het verduurzamen van uw woning gaat u ook besparen op de energierekening, meer isolatie betekent ook minder betalen aan energie. Door verduurzaming kunt u gemiddeld honderden euro’s per jaar besparen. Het isoleren brengt een grote verandering van uw huidige leefomgeving met zich mee, daarmee profiteert u van:

  • Hogere wooncomfort

  • Lagere energierekening

  • Minder geluidsoverlast van buiten

  • Minder snel last van tocht

De vraag is nu hoeveel kunt u besparen met isolatie? Doe de bespaarcheck en bekijk direct hoeveel u gemiddeld per jaar minder gaat betalen! Naast het besparen kunt u bekijken of u in aanmerking kunt komen voor subsidie. Hiermee wordt de investering een stuk lager maar profiteert u nog maximaal.

Woningen met isolatie

De meeste woningen in Nederland zijn al voorzien van isolatie alleen gaat het hier om een deel van de woning of er is kans op schade van het isolatie materiaal. De woningen uit de jaren 80 en 90, die voorzien zijn van spouwmuurisolatie, hebben kans op schuren en gaten. De oplossing hiervoor is het herstellen of vervangen van het materiaal. Hierdoor kunt u binnen een dag weer genieten van de optimale wooncomfort.

regio-nieuws-isolatie.png

Vrijblijvende offerte ontvangen

Wilt u meer te weten komen over de mogelijkheden voor uw woning? In onderstaand formulier kunt u uw gegevens invullen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op!