✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Regio Isolatie isoleert vloer VVE kofschip

Regio Isolatie isoleert vloer VVE kofschip in Veenendaal. Een duurzaamheidstraject begeleid door vveenergie bespaard 43.333 kg CO2 op jaarbasis!

Vloerisolatie is vaak niet de maatregel die het meeste energie bespaard. Echter als het gaat om comfort dan heeft de vloerisolatie een groot effect wat zich vertaald in een gezonder en aangenamer binnenklimaat. De vloer is geïsoleerd met isolatie isofekt plus isolatie schuim. De isolatie waarde van 0,027 W/mK zorgt voor een besparing op de energierekening van ongeveer 10-12%. Bij een VVE kan dit natuurlijk anders zijn. Heeft u bijvoorbeeld bergingen of geen kruipruimte dan verandert dit de situatie.

Meer comfort, minder energie

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van Isofekt®PLUS isolatie, wordt de vloer naadloos afgesloten van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort.

Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat. U heeft met Isofekt®PLUS de garantie dat de isolatie gedurende de levensduur van uw woning van hoge kwaliteit blijft.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.