✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuur- en zolderisolatie Doornspijk, Gelderland

Gerwin en Yvonne hebben onlangs gezinsuitbreiding gehad en baby Morris mogen verwelkomen. Om Morris gezond op te kunnen laten groeien, besloten Gerwin en Yvonne om hun woning goed te laten isoleren.

Gerwin en Yvonne hebben diverse isolatiebedrijven met elkaar vergeleken en RegioIsolatie kwam hierbij als beste uit de bus. Tijdens het adviesgesprek gaf de adviseur de doorslag. “Het gesprek met de regionale adviseur van RegioIsolatie verliep heel soepel. Hij vertelde helder en was een prettige gesprekspartner”, aldus Yvonne. “Dit wekte vertrouwen en wij wilden graag onze woning laten isoleren door RegioIsolatie.”

Gewin en Yvonne kijken met een goed gevoel terug op de dag van de uitvoering. Gerwin: “Alles werd naar verwachting uitgevoerd en naderhand zijn onze woning en de tuin netjes opgeruimd.” Gerwin en Yvonne merkten na de isolatie vooral op dat de temperatuur constanter was dan voorheen. Tijdens de warme zomerdagen is het nu heerlijk koel binnen!

Opdrachtomschrijving
Plaats: Doornspijk
Maatregelen: spouwmuurisolatie en zolderisolatie
Materiaal: Knauf Supafil
Isolatiewaarde Rc: spouwmuur 1,76; zolder 4

Wilt u ook uw woning laten isoleren?

Een combinatie van meerdere isolatiemaatregelen zorgt voor een optimaal wooncomfort. Daarnaast bespaart u nóg meer op uw rekening dan wanneer u voor slecht één maatregel zou kiezen.

Wilt u een adviesgesprek voor woningisolatie? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs te plannen.

Yvonne en Morris (+ hond) met isolatie-expert Oscar

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.