✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Vloerisolatie Diemen, Noord-Holland

Mevrouw Mallens uit Diemen heeft via een isolatie-inkoopcollectief in haar woonplaats gekozen voor het laten toepassen van vloerisolatie. Zij kan nu naar tevredenheid met haar kleinkind op de vloer in haar woning samen spelen.

Bij mevrouw Mallens is de vloer met ons isolatieschuim IsofektPLUS geïsoleerd. Dit schuim heeft een zeer hoge isolatiewaarde en verhoogt hiermee het wooncomfort flink. De vloer voelt bij haar nu veel warmer aan dan voorheen.

Wilt u ook uw vloer laten isoleren?

Vul dan hiernaast uw gegevens in voor het aanvragen van een adviesgesprek. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

DSCF3827

Mevrouw Mallens ontvangt uit handen van de wethouder van o.a. Milieubeleid een kleine attentie. Zij heeft via een gemeenlijk inkoopcollectief haar woning laten isoleren.

Advies aanvragen

Vraag hier advies aan voor het laten isoleren van uw vloer, bodem, spouwmuur of dak.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.