✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuurisolatie Zeist, Utrecht

De heer en mevrouw Nieuwenhuis wilden graag hun energierekening verlagen en het comfort in hun woning verhogen. Daarom hebben ze advies aangevraagd voor het isoleren van de spouwmuur.

De heer en mevrouw Nieuwenhuis hebben een informatieavond over isolatie bijgewoond in hun woonplaats Zeist. Hier werden zij nog enthousiaster over deze duurzame maatregel. Ze besloten een adviesgesprek bij hen thuis aan te vragen. De adviseur heeft hen tijdens het gesprek thuis geïnformeerd en een vrijblijvende offerte gepresenteerd. “De communicatie met de adviseur ging soepel en vlot”, aldus de heer Nieuwenhuis. “Wij hebben na het gesprek opdracht gegeven onze spouwmuur te laten isoleren”.

De uitvoering vervolgens is prima verlopen. De heer Nieuwenhuis: “Het was, zoals beloofd, binnen een dag al uitgevoerd”. Het effect van de spouwmuurisolatie is daarnaast direct te merken. In de woning van de heer en mevrouw Nieuwenhuis voelde het vlak na de uitvoering, in de zomer, koeler aan en hierdoor is het veel prettiger om binnen te verblijven als het buiten warm is.

Naast het isoleren van de spouwmuur, hebben de experts van RegioIsolatie de knipvoeg hersteld. Het aanzicht van de muur is nauwelijks veranderd!

Opdrachtomschrijving
Plaats: Zeist
Maatregel: spouwmuurisolatie
Materiaal: Knauf Supafil Cavity Wall

Wilt u ook uw spouwmuur laten isoleren?

Heeft u een woning met ongeïsoleerde spouwmuren? Dan verdwijnt er onnodig warmte uit uw woning. Spouwmuurisolatie zorgt ervoor dat de warmte binnen blijft. Met geïsoleerde spouwmuren geniet u van een heerlijk binnenklimaat, in zowel de winter als de zomer.

Wilt u een adviesgesprek voor het laten isoleren van uw spouwmuur? Of voor een andere duurzame maatregel? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Herstel van de knipvoeg

Buitenmuur

RegioIsolatie expert Dyan met een tevreden heer Nieuwenhuis

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.