✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Spouwmuur- en bodemisolatie Leeuwarden, Friesland

Comfortabel wonen in eigen huis, daar wilden meneer en mevrouw van der Bos uit Leeuwarden graag aan werken. Vanwege diverse problemen op comfortgebied, hebben zij RegioIsolatie uitgenodigd om isolatieadvies te geven.

Meneer en mevrouw van der Bos hadden last van vochtproblemen en koude tochtstromen. Zij wilden hier graag vanaf en hebben een adviseur van RegioIsolatie ingeschakeld om hen te helpen. Hij heeft tijdens een adviesgesprek uitleg gegeven over diverse isolatiemaatregelen en alle vragen van meneer en mevrouw van der Bos kunnen beantwoorden. “De adviseur was professioneel en had veel kennis. We hadden een erg prettig gesprek met alle ruimte om vragen te kunnen stellen”, aldus mevrouw van der Bos. “Door zijn goede advies hebben wij ervoor gekozen om niet alleen onze spouwmuur, maar ook meteen de kruipruimte door RegioIsolatie te laten isoleren”. Dubbel slim!

Op een zonnige dag hebben de isolatie-experts van RegioIsolatie in één dag beide maatregelen uitgevoerd. Weinig hinder voor meneer en mevrouw van der Bos dus. “De uitvoerders hebben heel goed werk geleverd en waren erg vriendelijk; we hebben leuke gesprekken gevoerd. Zelfs tijdens de isolatie konden wij onze vragen nog kwijt. Naderhand hebben de mannen alles heel netjes achtergelaten”, volgens de heer van der Bos. “Kortom, een hele goede ervaring met RegioIsolatie!”

Opdrachtomschrijving
Plaats: Leeuwarden
Maatregel: bodemisolatie en spouwmuurisolatie
Materiaal bodem: Supearl IsiFloor EPS parels
Isolatiewaarde bodem: Rc 2
Materiaal spouwmuur: Knauf Supafil wol
Isolatiewaarde spouwmuur: Rc 1,76

Wilt u ook uw woning laten isoleren?

Een combinatie van meerdere isolatiemaatregelen zorgt voor een optimaal wooncomfort. Daarnaast bespaart u nóg meer op uw rekening dan wanneer u voor slecht één maatregel zou kiezen.

Wilt u een adviesgesprek voor woningisolatie? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs te plannen.

Leeuwarden spouwmuurisolatie vloerisolatie

Meneer en mevrouw van der Bos na de uitvoering met isolatie-expert Lars

Leeuwarden spouwmuurisolatie bodem isolatie

Twee-onder-één-kap woning van meneer en mevrouw van der Bos

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.