✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Gevelisolatie Ledeacker, Limburg

Energieneutraal bouwen is de toekomst. Daar is onze klant, de heer van Dommelen uit Ledeacker, zich goed bewust van. Hij heeft ons ingeschakeld om de eerste stap richting een energieneutrale woning te kunnen zetten.

De heer van Dommelen werd via een kennis op het idee gebracht om zich te verdiepen in energieneutraal bouwen. Met energieneutraal wonen wordt bedoeld dat de energie die gebruikt wordt, in balans is met de energie die opgewerkt wordt. Zo ontstaan er geen of zeer lage energiekosten. Om een energieneutrale woning te kunnen realiseren, is het inpakken van de schil onmisbaar. Zo tocht het niet en is het gelijkmatig warm. Isoleren met gespoten isolatieschuim is de beste optie.

Isolatieschuim voor gevelisolatie

De heer van Dommelen heeft voor ons isolatieschuim Isofekt®PLUS gekozen omdat dit de beste isolatieoplossing is. Ons unieke schuim wordt ter plaatse aangebracht en biedt hiermee veel voordelen ten opzichte van platen. Er kan namelijk naadloos en luchtdicht geïsoleerd worden, iets dat met platen niet mogelijk is. Hier zullen er altijd naden en kieren blijven bestaan. Daarnaast wordt er met gespoten schuim een hogere isolatiewaarde bereikt, is het efficiënter en prijsvoordeliger.

Gevelisolatie uitvoering

Eén uitvoeringsploeg van RegioIsolatie heeft in twee dagen de volledige gevel voorzien van een 25 cm dikke isolatielaag. De heer van Dommelen is erg tevreden over zowel de uitvoering als de gesprekken met zijn isolatieadviseur. “Ik heb alle contacten als zeer positief ervaren. Mijn adviseur Thom heeft me gedurende het gehele proces goed begeleid en de mannen van de uitvoering hebben, onder perfecte weersomstandigheden, heel goed en netjes gewerkt”, aldus een tevreden heer van Dommelen.

Wilt u ook uw woning isoleren?

Geïnteresseerd in het isoleren van de (buiten)gevel, maar eerst meer informatie?
Bekijk hier onze speciale buitengevelisolatie pagina.

Direct advies? Vul dan hier uw gegevens in voor het aanvragen van een adviesgesprek. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs te plannen.

IMG_1181

Nieuwbouwwoning voordat er geïsoleerd is

IMG_1961

Schil woning ingepakt na isolatie

IMG_1962

Schil woning ingepakt na isolatie

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.