✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Voorburg, Zuid-Holland

Deze woning in Voorburg is in het voorjaar van 2016 verbouwd. Omdat er toch al een verbouwing gaande was, besloot de heer Bot – von Magius om direct het dak van de woning van zijn moeder te laten isoleren.

Op de zolder van de woning werden koude tochtstromen ervaren. De kou van buitenaf kwam door kieren naar binnen. Op het moment dat de beslissing voor isolatie gemaakt was, kwam de heer Bot – von Magius RegioIsolatie tegen en hij besloot een adviseur uit te nodigen. Dit gesprek, evenals de uiteindelijke uitvoering, verliepen helemaal naar wens. “De uitvoering ging goed en eigenlijk zoals ik het zelf ook verwacht had. Het was interessant om te zien hoe de specialisten van RegioIsolatie te werk gingen”, aldus de heer Bot – von Magius.

Het verschil tussen een ongeïsoleerd en een geïsoleerd dak was direct merkbaar: “We hebben geen last meer van tocht via het dak en het klimaat op zolder is veel prettiger”. Dit komt omdat er gekozen is voor het unieke en hoogwaardige isolatieschuim Isofekt®PLUS. Hiermee worden naden en kieren gedicht en wordt een hoge isolatiewaarde bereikt. Echt een isolatieoplossing op maat!

Opdrachtomschrijving
Plaats: Voorburg
Maatregel: dakisolatie
Materiaal: Isofekt®PLUS, 70 mm
Isolatiewaarde: Rc 2,5

Wilt u ook uw dak laten isoleren?

Dakisolatie zorgt vooral voor veel extra wooncomfort. In de zomer zal het op zolder veel koeler zijn en in de winter gaat de warmte juist niet meer verloren via het dak. Daarnaast levert dakisolatie, met een rendement van 8 procent, een flinke besparing op uw energierekening op!

Wilt u een adviesgesprek voor woningisolatie? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs te plannen.

Dakisolatie Voorburg

Isolatie van het dak met Isofekt®PLUS schuim

FB_IMG_1466165625872

Afgewerkt dak

heer Bot von Magius - dak

De heer Bot von Magius met onze isolatie-expert Roy

.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.