✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Dakisolatie Nes, Friesland

Bij opfok- en pensionstalling de Nye Boarch in Nes wordt hard gewerkt aan de ontwikkeling van een Bed and Breakfast op het erf. Om gasten straks comfortabel te kunnen laten overnachten, heeft eigenaar Kees Wartena ervoor gekozen om de ruimtes, die straks als appartement ingericht gaan worden, te isoleren.

Kees Wartena vindt het belangrijk dat de B&B een fijne en gezonde plek wordt om te verblijven. De vochtproblemen waar Wartena last van had, wilde hij aanpakken door middel van isolatie. Wartena: “Condens en vocht zijn natuurlijk onwenselijk in een Bed and Breakfast. Dit wilde ik graag verholpen hebben. Door het dak van spuitschuimisolatie te laten voorzien, zijn de problemen opgelost en is het binnenklimaat in deze koude maanden flink verbeterd.”

Isolatie met spuitschuim

Wartena heeft zelf de keuze gemaakt voor isolatieschuim, omdat dit gemakkelijk en efficiënt aan te brengen is en een hoge isolatiewaarde heeft. Tevens zorgt dit materiaal voor extra comfort in de warme zomermaanden. In de ruimtes zal het dan koeler zijn dan voorheen en dus prettiger om binnen te zijn.

Advies en uitvoering door RegioIsolatie

Via via is Kees bij RegioIsolatie terecht gekomen. In het adviesgesprek met de adviseur van RegioIsolatie is hem duidelijk geworden wat de mogelijkheden waren met betrekking tot het isoleren van het dak en welke voordelen hem dit zou opleveren. Spoedig na het gesprek is de uitvoerdersploeg langs gekomen om het dak aan de binnenzijde van isolatie te voorzien. “Zowel het adviesgesprek als de uitvoering waren uitstekend. Ik heb alle informatie gekregen waar ik naar op zoek was en het werk is netjes opgeleverd”, aldus Wartena.

Snelle en efficiënte isolatie

In dit project is er 7 centimeter Isofekt®PLUS tegen de bestaande golfplaat onder het dak gespoten. Zo zijn de condensproblemen waar de eigenaar last van had opgelost. Wartena kan nu direct verder gaan met het bouwen van de appartementen, zodat binnenkort de eerste gasten kunnen blijven slapen!

Vanaf mei 2017 kan een kamer gehuurd worden in B&B Nye Boarch. Meer informatie vindt u hier.

Opdrachtomschrijving
Plaats: Nes
Maatregel: dakisolatie
Materiaal: Isofekt®PLUS
Isolatiewaarde: Rc 2,5

Wilt u ook uw dak laten isoleren?

Dakisolatie is heel efficiënt om de energierekening te verlagen. Met dakisolatie bespaart u jaar na jaar.

Wilt u een adviesgesprek voor het isoleren van uw dak of een voor een andere maatregel? Vul dan hier uw gegevens in. Wij nemen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs in te plannen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak met één van onze regionale adviseurs te plannen.

Nye Boarch in Nes

Eigenaar Kees Wartena en uitvoerder Oskar na de uitvoering van de klus!

img_1794

Dak voorzien van isolatie met IsofektPLUS

nye-boarch

Ruimte in de Nye Boarch

.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.