✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

De gevolgen van het tekort aan isolatieschuim

Wellicht heeft u meegekregen dat er problemen zijn rondom het leveren van PUR, ons isolatieschuim. Er is een groot tekort, mede ontstaan door problemen in de aanvoer en productie van de grondstoffen van dit isolatiemateriaal. De vraag is momenteel veel groter dan het aanbod.

De tekorten aan het isolatieschuim dat wij gebruiken, IsofektPLUS, hebben helaas gevolgen voor u als klant. Het veroorzaakt twee problemen: langere levertijden en hogere prijzen

Levertijd en prijzen

Op dit moment kunnen wij niet langer de levertijden van ons isolatieschuim garanderen. Dit betekent dat uw opdracht later uitgevoerd zou kunnen worden dan wat u nu te horen heeft gekregen. Zodra wij meer weten over de uitvoeringsdatum, lichten wij u daar direct over in.

Daarnaast zien wij ons genoodzaakt de prijs per m2 te verhogen. We gaan niet de volledige prijsverhoging van de grondstoffen op onze klanten verhalen, maar we moeten deze maatregel treffen om niet negatief uit te komen. We vragen u rekening te houden met een prijsverhoging van enkele euro’s per m2 ten opzichte van de standaard prijs. De exacte prijsverhoging kunt u opvragen bij onze binnendienst.

We hopen dat u begrip heeft voor het feit dat wij deze maatregel moeten treffen.

Contact

Wij kunnen ons voorstellen dat u vragen heeft over dit bericht. Neemt u dan gerust contact met ons op.
Wij zijn te bereiken op 088 – 22 111 22 of via klantenservice@regioisolatie.nl.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.