✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Netwerk van lokale isolatiespecialisten bestormt de Nederlandse markt

Veendam, 17 december 2015 – RegioIsolatie, de isolatiespecialist om de hoek, is het label waaronder de ervaren isolatie-ondernemers Jan Grozema en Arthur Rouwenhorst vanaf 1 januari 2016 hun kennis en expertise bundelen. Gezamenlijk gaan zij Nederland helpen verduurzamen.

Vanuit de huidige vestigingen van RegioIsolatie (Veendam, Oud Beijerland en Amersfoort) wordt hard gewerkt aan de groei van de organisatie. Doelstelling is om in 2016 een landelijk dekkend netwerk van regionale isolatievestigingen te realiseren.

Over de ondernemers
Jan Grozema en Arthur Rouwenhorst hebben reeds tientallen jaren ervaring in de Europese isolatiemarkt. Na de verkoop in 2008 van de isolatiebedrijven Grozema Isolaties, Rouwenhorst Isolatie, Lintrad, Thermecon, en Totaal Isolatie Noord, aan energiebedrijf NUON werd Jan Grozema directeur van Nuon Isolatie. De samenvoeging van Nuon Isolatie en Feenstra Installatie tot Feenstra heeft niet geleid tot het gewenste resultaat en uiteindelijk heeft Jan Grozema besloten om de Feenstra organisatie te verlaten.

Een team van ervaren isolatiespecialisten uit de Feenstra organisatie heeft voor RegioIsolatie gekozen. Samen met de medewerkers van RegioIsolatie is hiermee de kwaliteit, kennis en ervaring voor de lange termijn gewaarborgd.

Het volledige persbericht is hier te lezen.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.