Uw regionale isolatieadviseur!

RegioIsolatie, uw regionale isolatieadviseur!

Wij zijn RegioIsolatie, een landelijk opererend isolatiebedrijf met meer dan 100 medewerkers verspreid over heel Nederland. Elke dag helpen wij mensen met het besparen op de eigen energierekening en maken we Nederland een stukje duurzamer.

Isolatie door heel Nederland

Wij isoleren van woningen in alle regio’s in Nederland, rekening houdend met ligging, bouwjaar, type woning en omgevingsfactoren. Wij kiezen daarbij voor de hoogste kwaliteit en het beste advies. In elke regio hebben wij een adviseur met gerichte kennis van isolatie en de gemeentelijke en provinciale subsidies en regelingen in uw regio. Een gesprek met onze lokale adviseur geeft snel een helder beeld over de mogelijkheden van isolatie, subsidies en besparingen voor uw woning. U kunt hiernaast heel simpel een vrijblijvend adviesgesprek met één van onze adviseurs aanvragen.

Gecertificeerde isolatie

Logo vierkantWij werken uitsluitend met de beste isolatieproducten die beschikbaar zijn in de markt. Doordat wij werken met verschillende fabrikanten is het voor ons mogelijk u onafhankelijk te adviseren met betrekking tot de diverse mogelijkheden en producten in isolatie voor uw woning. Hierdoor bent u ervan verzekerd dat u de best mogelijke oplossing voor uw woning realiseert, uitgevoerd met het best passende product. Voor de uitvoering van de werkzaamheden zijn wij gecertificeerd bij Insula Certificatie (de procescertificaten vindt u hier).

Isolatie training RegioIsolatie

Onze adviseurs en isolatiespecialisten worden doorlopend getraind op het gebied van spouwmuur-, vloer-, kruipruimte- en dakisolatie. Hierdoor kunnen wij u perfect adviseren isoleren over de mogelijkheden en uw woning naar de hoogste maatstaven isoleren. Wij werken voor de uitvoering met eigen isolatieploegen, waardoor wij echt kwaliteit kunnen garanderen.

Onze klanten

Wij hebben meer dan 40 jaar ervaring met isolatie en dat ziet u terug in onze service en professionaliteit. Wij worden als gevolg daarvan gemiddeld met een 8,6 beoordeeld door klanten. Daar zijn we erg trots op. We zien het als motivatie om u als klant nóg beter te helpen.

Contact opnemen met RegioIsolatie

Meer weten over RegioIsolatie of de mogelijkheden van isolatie bij u thuis? Bel ons gerust op 088 – 22 111 22. U kunt ook hiernaast uw gegevens achterlaten om direct een adviesgesprek aan te vragen. Wij bellen u dan binnen 2 werkdagen terug om een afspraak in te plannen.

 

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen

  • Voor spouwmuurisolatie dient het bouwjaar van uw woning tussen 1920 en 1980 te zijn.
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22