✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren in Oss? - Profiteer van onze burenkorting!

Uw woning in Oss laten isoleren? Isolatie is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw woning. Het verdient zich het snelst terug en u bespaart elk jaar opnieuw. Bovendien gaat uw wooncomfort er flink op vooruit. Bij RegioIsolatie kunnen wij u helpen met álle isolatiemaatregelen.

Om de mogelijkheden bij u thuis in Oss te onderzoeken, raden wij u aan een adviesgesprek aan te vragen. Onze isolatieadviseur in uw regio, Thomas, komt dan bij u langs om u thuis te informeren en adviseren. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en wat de investering bedraagt.

Nieuws uit Oss

Op lokaal niveau werken aan energiebesparing

Energiecoöperatie OssIn gemeente Oss vormt een groep inwoners de Energiecoöperatie Oss. Zij verzorgen acties voor haar leden, bijvoorbeeld de gezamenlijke inkoop van isolatie. Door de gezamenlijke inkoop zijn er schaalvoordelen te behalen die energie besparen nog aantrekkelijker maken. De coöperatie heeft een duidelijke visie, namelijk de omgeving energieneutraal maken. Doet u mee?

Duurzaamheidslening in Oss

De gemeente Oss heeft een duurzaamheidslening beschikbaar gesteld voor woningeigenaren die energiebesparende maatregelen willen treffen. Met de lening kunt u onder andere isolatie financieren. U kunt minimaal € 2.500,- en maximaal € 15.000,- lenen.

Vraag advies aan in Oss

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met de regionale isolatieadviseur. Hij informeert u over alle voordelen en isolatiemogelijkheden voor uw woning. Ook kan hij u meer vertellen over een burenactie. Kiest u samen met buren voor het verduurzamen van uw woning, dan bespaart de hele wijk én is de investering voor u en uw buren een stuk lager. Meer weten? Laat uw gegevens hier achter of bel ons op 030 – 20 80 441.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.