✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Oplevering isolatie Winst uit je Woning Diemen

Via het isolatie-inkoopcollectief ‘Winst uit je Woning’ heeft RegioIsolatie op 11 februari een van de eerste geïsoleerde woningen in Diemen opgeleverd. Winst uit je Woning werkt samen met de gemeente Diemen om een grootschalige CO2-reductie van de bestaande bouw te realiseren.

De woning aan de Solferinostraat in Diemen is een van de eerste woningen in een reeks van in totaal 40 woningen in de gemeente Diemen die dit jaar worden geïsoleerd. Vorig jaar toen, de gemeente voor de eerste keer meedeed aan de actie, schreven 39 huishoudens zich in.

Winst uit je Woning organiseert gezamenlijke inkoopacties in diverse Nederlandse gemeenten. Het doel van de actie is om isoleren aantrekkelijk, veilig en eenvoudig te maken. Door schaalgrootte en efficiëntie ontstaat een prijsvoordeel voor woningeigenaren.

Wethouder Ruud Grondel: “Met de actie doen we particuliere woningeigenaren met een woning van vóór 1976 een financieel aantrekkelijk aanbod om energie te besparen. Dat is goed voor het milieu, voor de portemonnee en isolatie levert meer wooncomfort op. We willen de komende jaren nog veel meer huishoudens faciliteren hun woning te verduurzamen.”

DSCF3827Mevrouw Mallens ontvangt uit handen van wethouder Ruud Grondels van o.a. Milieubeleid een kleine attentie. Zij is de bewoner van de woning aan de Solferinostraat die via de campagne ‘Winst uit je Woning’ geïsoleerd is.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.