✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren met subsidie in Nunspeet

Nunspeet subsidie isolatie isolerenIn uw woning verbruikt u met diverse apparaten (veel) energie. Staat u er wel eens bij stil hoeveel energie u precies verbruikt? U bent er ongetwijfeld in geïnteresseerd het energieverbruik omlaag te brengen. Met isolatie kunt u dit gemakkelijk doen en tegen een investering die lager is dan u waarschijnlijk denkt. Vooral nu u subsidie in gemeente Nunspeet kunt ontvangen voor het doorvoeren van isolerende maatregelen!

Isoleren is een logische stap om te zetten wanneer het om het verduurzamen van uw woning gaat. Het energieverbruik gaat direct omlaag en daarnaast gaat uw wooncomfort flink omhoog. Met isolatie profiteert u veel in de winter, maar juist ook in de zomer is isoleren heel interessant. In uw woning wordt het na isoleren namelijk veel koeler en dat is erg prettig op dagen wanneer het over de 30 graden is. Dus kies nu voor isoleren in uw gemeente!

Nieuws uit Nunspeet

Subsidie isolatie in gemeente Nunspeet

Woningeigenaren in de gemeente Nunspeet konden tot maximaal 500,- euro subsidie aanvragen voor het isoleren van hun woning. De subsidie is te gebruiken voor spouwmuurisolatie, vloerisolatie en dakisolatie en daarnaast ook voor het laten plaatsen van HR++ glas. Inmiddels is de bodem van de subsidiepot bereikt en kan er géén subsidie meer aangevraagd worden.

Download hier het subsidie aanvraagformulier

Vraag advies aan in Nunspeet

Wilt u een adviesgesprek aanvragen en meer weten over de subsidie? Dat kan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis in Nunspeet in te plannen.

Nu al vragen over de subsidie? Bel ons dan gerust op ons advies telefoonnummer: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.