✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Nu voordelig isoleren in Overijssel!

Woont u in Overijssel en bent u geïnteresseerd in het verduurzamen van uw woning? U kunt nog tot het einde van dit jaar subsidie aanvragen voor het isoleren van uw woning. De maximale subsidie is € 750,- per woning.

De duurzaamheidpremie van de provincie Overijssel geldt voor particuliere woningeigenaren van bestaande woningen in de provincie wanneer er minimaal 2 isolatiemaatregelen doorgevoerd worden. De regeling eindigt op 31 december dit jaar of stopt eerder indien het subsidieplafond bereikt is. Dit laatste is zeer goed mogelijk, want subsidiepotten gaan vaak snel leeg. Provincie Overijssel informeert tijdig wanneer de pot leeg dreigt te raken.

Isolatie en subsidie in Overijssel

Wanneer u nu kiest voor isolatie, geniet u deze winter nog van een heerlijk warme woning. Daarnaast gaan uw energiekosten direct omlaag. Dit in combinatie met de subsidie maakt isoleren in uw woonplaats in Overijssel zeer aantrekkelijk. Meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op door uw gegevens hiernaast in te vullen.

Een adviesgesprek bij u thuis?

Woont u in Hardenberg, Slagharen, Dedemsvaart, Schuinesloot, Lutten, Loozen of een andere plaats in Overijssel? Vul dan hier uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een afspraak!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.