✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Nieuws

Onze isolatie mannen opnieuw op de foto in de krant - 02 04 2019

Onze isolatie mannen staan opnieuw op de foto in de krant. In het artikel van Nu.nl staat een van de isolatiespecialisten van RegioIsolatie.

Lees meer »

Regio Isolatie isoleert vloer VVE kofschip - 30 10 2018

Regio Isolatie isoleert vloer VVE kofschip in Veenendaal. Een duurzaamheidstraject begeleid door vveenergie bespaard 43.333 kg CO2 op jaarbasis! RegioIsolatie heeft haar expertise voor vloer isolatie mogen inbrengen en meehelpen aan het verduurzamen en besparen van energiekosten.

Lees meer »

Regio isolatie helpt inwoners van de gemeente Bunnik om de woning te isoleren. - 25 10 2018

Regio Isolatie informeert bewoners van de gemeenten Bunnik op de bewoners informatie avond. Deze avond georganiseerd door de Gemeente Bunnik het als onderwerk Gasloos wonen. Het is de bedoeling dat bewoners energie neutraal wonen. RegioIsolatie ondersteunt door flow-motive helpt met het isoleren van de woningen.

Lees meer »

Duurzaam Wonen Past in een Groene Lifestyle! - 11 09 2017

Bent u al bezig met het creëren van een groene lifestyle? Lees deze blog met de nieuwste tips en tricks op het gebied van duurzaam en milieubewust leven!

Lees meer »

Trek je warme trui aan vandaag! - 10 02 2017

Op 10 februari 2017 vindt de jaarlijkse Warme Truiendag van GreenChoice en Het Klimaatverbond plaats. Het doel is simpel: energie besparen en de uitstoot van CO2 verminderen. Vooral bij woningen, kantoren en scholen is er nog enorm veel te winnen op energiebesparingsgebied!

Lees meer »

Vluchtelingen kijken mee met werkzaamheden tijdens Dag van de Isolatie - 15 11 2016

Naar aanleiding van de eerste Dag van de Isolatie is door themagroep NRP Spaar het Klimaat een verbinding gelegd tussen RegioIsolatie en New Dutch Connections (NDC). Dit in het kader van een oriëntatiecursus voor vluchtelingen die interesse hebben in een baan in de bouw.

Lees meer »

Startsein eerste Dag van de Isolatie door minister Blok - 29 10 2016

Op vrijdag 28 oktober heeft minister Stef Blok het startsein voor de Dag van de Isolatie gegeven. Minister Blok sprak met bewoners en isolatiespecialisten over verduurzaming en voltooide de isolatie van de spouwmuur van de woning.

Lees meer »

Campagne Energie besparen doe je nu - 17 10 2016

Op 17 oktober 2016 is de campagne ‘Energie besparen doe je nu’ gestart. De campagne is een initiatief van het Rijk, de VNG, Milieu Centraal en RVO.nl en richt zich op huiseigenaren in een label C woning of slechter.

Lees meer »

Kom langs op de Dag van de Isolatie! - 29 09 2016

Op zaterdag 5 november vindt de eerste Dag van de Isolatie plaats, georganiseerd door branche-organisatie VENIN. Op deze dag isoleren wij en vele andere isolatiebedrijven in heel Nederland meer dan honderd woningen. Zo kunt u zien wat isolatie precies inhoudt en al uw vragen bij onze isolatie-experts kwijt.

Lees meer »

-->
BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22