✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Miljoen huizen isoleren levert méér op!

Waarom investeren in duurzame energie-opwekking als financieren van energiebesparing beter helpt, ook nog eens tegen lagere kosten? Dat is de vraag die door enkele experts gesteld wordt. Zij pleiten voor woningisolatie.

Het blijkt dat de focus vaak ligt op energie opwekken in plaats van energie besparen. Waarom? Investeringen in energiebesparing renderen beter dan investeringen in duurzame energie. Een voorbeeld van Milieu Centraal laat dit zien: de terugverdientijd van een investering in zonnepanelen voor een gemiddelde woning bedraagt ruim 10 jaar, terwijl isolatie van spouwmuren een terugverdientijd kent van 3,3 jaar. Voor vloer- en dakisolatie bedragen de terugverdientijden respectievelijk circa 9 en 7 jaar.

Volgens de experts is het isoleren van woningen maar liefst bijna een factor zes kosteneffectiever dan het bijstoken van biomassa als methode van duurzame energie-opwekking. Zelf benieuwd naar de isolatiemogelijkheden voor uw woning? U kunt hiernaast gemakkelijk een gesprek aanvragen met één van onze isolatie-adviseurs.

Bron: energieoverheid.nl
Met bijdrage van A. Hulshoff en H. Cox, beide adviseur op gebied van duurzaamheid

Een adviesgesprek bij u thuis?

Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen contact met u op over een afspraak.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.