✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Steeds meer woningen met isolatie

Tussen 1982 en 2012 zijn er in Nederland steeds meer woningen met isolatie bijgekomen. Een groot deel van deze groei is het gevolg van de bouw van goed geïsoleerde nieuwbouwwoningen en sloop van slecht geïsoleerde woningen. Daarnaast zijn er de afgelopen jaren ook in veel bestaande woningen isolatievoorzieningen aangebracht.

Van alle isolatiemaatregelen wordt dubbel glas het meest toegepast. In 2012 was in de ruime meerderheid van de woningen (86%) dubbel glas aanwezig. In de praktijk betekent dit dat minstens de helft van de ramen is voorzien van dubbel glas. Vloerisolatie komt het minst voor; iets meer dan de helft van de woningen met een vloer op de begane grond heeft een geïsoleerde vloer. Vloerisolatie is gemakkelijk toe te passen en zorgt direct voor een comfortabeler binnenklimaat. Alle toegepaste isolatiemaatregelen hebben bijgedragen aan een daling van het gemiddelde gasverbruik in de Nederlandse woningen. Over de periode 2000-2012 daalde dit met 23%.

Isolatie woning

Isolatie in uw woning

In hoeverre is uw eigen woning geïsoleerd? Eén van onze regionale isolatieadviseurs kan u precies vertellen wat er al gebeurd is en welke maatregelen nog mogelijk zijn. U kunt via het formulier hiernaast een adviesgesprek aanvragen.

Weten wat er in uw woning mogelijk is?

Vul hier uw gegevens in en wij nemen contact met u op voor het maken van een afspraak voor een adviesgesprek met één van onze adviseurs.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.