✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Isoleren met subsidie in Lingewaard

In uw woning verbruikt u met diverse apparaten (veel) energie. U bent er ongetwijfeld in geïnteresseerd uw energieverbruik omlaag te brengen. Met isolatie kunt u dit gemakkelijk doen en tegen een investering die lager is dan u waarschijnlijk denkt. Vooral nu u binnenkort subsidie in gemeente Lingewaard kunt ontvangen voor het doorvoeren van isolerende maatregelen!

Isoleren is een logische stap om te zetten wanneer het om het verduurzamen van uw woning gaat. Het energieverbruik gaat direct omlaag en daarnaast gaat Lingewaard isoleren isolatie subsidie uw wooncomfort flink omhoog. Met isolatie profiteert u veel in de winter, maar juist ook in de zomer is isoleren heel interessant. In uw woning wordt het na isoleren namelijk veel koeler en dat is erg prettig op dagen wanneer het over de 30 graden is. Dus kies nu voor isoleren in Lingewaard!

Nieuws uit Lingewaard

Subsidie isolatie in gemeente Lingewaard

In de gemeente Lingewaard kon subsidie aangevraagd worden voor het isoleren van de woning. Het subsidieplafond van de gemeentelijke subsidieregeling is echter inmiddels bereikt.

Vraag advies aan in Lingewaard

Wilt u weten wanneer de subsidieregeling in Lingewaard start of een adviesgesprek aanvragen? Dat kan door ons te bellen, mailen of uw gegevens hieronder achter te laten. Wij nemen dan contact met u op om een afspraak bij u thuis in Lingewaard in te plannen.

Vragen?
Bel ons dan gerust op ons advies telefoonnummer: 033 – 20 30 262.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.