✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Slim en voordelig wonen in Leiden

Overweegt u om uw woning in Leiden te isoleren? Als u zich aan het inlezen bent over het verduurzamen van uw woning, dan weet u ongetwijfeld dat het terugbrengen van uw energie-uitstoot de eerste stap is. Isolatie draagt hier sterk aan bij en is de efficiëntste maatregel voor het verduurzamen van uw huis. U bespaart jaarlijks en de relatief lage investering is snel terugverdiend. Spouwmuurisolatie verdient zich binnen 4 jaar al terug!

Als u benieuwd bent naar de mogelijkheden voor het isoleren van uw spouwmuur, vloer of dak bij u thuis in Leiden, vraag dan eens een adviesgesprek aan. Uw regionale isolatieadviseur komt dan bij u langs om u thuis te informeren en adviseren over het isoleren van uw woning. Zo weet u precies wat isolatie voor u kan betekenen, hoeveel u kunt besparen en wat de investering bedraagt. Ook kunt u vragen stellen over andere duurzaamheidsmaatregelen, zoals zonnepanelen en een HR++ CV-ketel.

Nieuws uit Leiden

Subsidie gemeente Leiden

Woningeigenaren in gemeente Leiden kunnen een subsidie aanvragen voor bijvoorbeeld vloer-, dak-, glas-, of spouwmuurisolatie. Daarnaast kunnen woningeigenaren een lening afsluiten voor het duurzaam maken van de woning. De gemeente biedt een regeling voor het verkrijgen van een subsidie van 25% van de investeringskosten, met een maximum van €5.000,-

Duurzaam Leiden

Eind 2015 heeft de gemeenteraad van leiden de Ambities Leiden Duurzaam 2030 en de Duurzaamheidsagenda 2016-2020 vastgesteld. Er zijn stevige ambities en 16 concrete doelstellingen geformuleerd voor een leefbare en kansrijke stad. Meer weten? Lees het hier.

Vraag advies aan in Leiden

Middels onderstaand formulier kunt u een adviesgesprek aanvragen met uw regionale isolatieadviseur. Hij informeert u over alle voordelen en isolatiemogelijkheden voor uw woning.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.