✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Subsidie op woningisolatie

Per 15 september 2016 was er een landelijke subsidie voor woningisolatie beschikbaar. Dit was zo’n succes, dat de subsidie per 26 april 2017 niet meer beschikbaar is.

Subsidie isolatie Energiebesparing eigen huisDe subsidie Energiebesparing eigen huis maakte isoleren nog interessanter voor woningeigenaren. Milieu Centraal geeft echter aan dat de lege pot geen reden zou moeten zijn voor woningeigenaren om isolatie uit te stellen. Woningisolatie levert namelijk altijd veel op, zoals een jaarlijkse besparing op de energierekening en een hoger wooncomfort. Daarnaast zijn er vaak nog lokale subsidies en diverse leningen.

Meer over isoleren is te vinden bij Milieu Centraal. Energie besparen doe je nu subsidie isolatie

Meer informatie over isoleren en financiële regelingen?

Vul uw gegevens in en wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op over een afspraak met een adviseur bij u thuis. De adviseur vertelt u precies wat er mogelijk is op isolatiegebied en kan u vertellen of er interessante regelingen in uw regio zijn. U kunt al uw vragen over isoleren, verduurzamen en subsidie bij hem kwijt!

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.