✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Laatste week Veendammer isolatiecollectief!

Het Veendammer isolatiecollectief is bijna ten einde gekomen. U kunt zich nog tot en met 28 februari voor ons collectief inschrijven. Wij hebben nu al veel succes geboekt, want Veendam en omgeving is een stuk duurzamer geworden en de deelnemers besparen veel op hun energierekening!

Veendammer isolatiecollectiefTijdens ons isolatiecollectief zijn er inmiddels al 33 spouwmuren en 23 vloeren geïsoleerd! Met de uitgevoerde spouwmuurisolatie wordt er bijna 40.000 kg CO2 bespaard en ruim € 12.000,-! De vloerisolatie zorgt voor een besparing van bijna 12.000 kg CO2 per jaar en een kostenbesparing van een kleine € 4.500,- per jaar. Hoe meer woningen er geïsoleerd worden, hoe duurzamer Veendam zal zijn en hoe fijner en voordeliger de deelnemende woningeigenaren kunnen wonen.

Hoger energielabel

Naast de groene bijdrage aan het milieu en een grootschalige kostenbesparing, heeft het isolatiecollectief ook gezorgd voor een hogere woningwaarde in de regio. En dat is weer gunstig voor het huidige energielabel dat verplicht is bij verkoop. Hoe beter het energielabel, hoe groter de kans dat een woning verkocht wordt.

Wilt u zich nog inschrijven voor het Veendammer isolatiecollectief? Dat kan! Ga naar deze pagina of bel ons op 030 – 20 80 441.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.