✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Kruipruimte isoleren

Wanneer u last heeft van een koude vloer, vocht- en/of schimmelproblemen dan is het isoleren van de kruipruimte aan te raden. Uw kruipruimte isoleren lost veel van deze problemen op, leidt tot meer wooncomfort en u bespaart ook nog eens op uw energienota. Deze besparing levert u een minimale besparing van 8% op.

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden om uw kruipruimte te isoleren? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek aan. Wilt u liever eerst wat meer informatie over kruipruimte isolatie, bekijk dan onderstaand filmpje.

De voordelen van een kruipruimte isoleren

  • Energierekening gaat omlaag
  • Wooncomfort wordt verhoogd
  • Milieubewust wonen
  • Woningwaarde stijgt

Ja, ik wil een adviesgesprek!

Materialen om uw kruipruimte te isoleren

De isolatieadviseurs van RegioIsolatie kunnen u informeren over de materialen die gebruikt kunnen worden voor het isoleren van de kruipruimte. Het materiaal keuze is afhankelijk van de situatie onder uw vloer, uw wensen en budget.

Hieronder ziet u de materialen waar wij mee werken. Klik op het materiaal soort voor informatie.
Kruipruimte isolatie Supearl parels
Kruipruimte isolatie Drowa chips

Vrijblijvend advies voor kruipruimte isolatie

Het beste advies krijgt u tijdens een persoonlijk adviesgesprek met één van onze isolatieadviseurs. Gewoon bij u thuis op een tijdstip dat u het best uitkomt. Onze adviseur kan dan precies vertellen wat er mogelijk is, aan welke kosten u moet denken en de besparing die het isoleren van de kruipruimte zal opleveren.

Kruipruimte isolatieadvies aanvragen

Vrijblijvend advies om uw kruipruimte te isoleren ontvangen? Vul het formulier in.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.