Kruipruimte-isolatie Supearl IsiFloor parels

Weg met vocht!

Wilt u graag op simpele wijze uw wooncomfort verhogen? En daarnaast ook nog eens flink energie besparen? Kies dan voor kruipruimte-isolatie met Supearl IsiFloor parels! Mensen die hun vloer hiermee isoleren, merken dat het veel minder tocht in huis en dat ze geen last meer hebben van vocht vanuit de kruipruimte. Isolatieparels zijn ideaal wanneer u een moeilijk bereikbare ruimte wilt isoleren, zoals een krappe kruipruimte.

Voordelen van Kruipruimte-isolatie met Supearl IsiFloor

  • Geen kwaliteitsafname in de loop der tijd

  • Vochtbestendig

  • Tochtvrij

  • Schimmelvrij

  • Waterafstotend

  • Lichtgewicht en drukvast

 

Vraag hier een adviesgesprek aan!

Benieuwd naar de opties in uw kruipruimte of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

 

Weg met vocht in de kruipruimte

Een vochtige kruipruimte kan voor veel problemen zorgen, zoals schimmelvorming in uw woning en een erg koude vloer. Bodemisolatie lost dit op. Geen last meer van optrekkend vocht!

Comfortabel en energiezuinig wonen

Supearl parels behouden langdurig de isolerende eigenschappen en verouderen niet. Door het vullen van de kruipruimte met Supearl wordt optrekkende kou vanuit de bodem geblokkeerd en trekt dit niet de woning in. Daarnaast zullen problemen als vocht en schimmel verleden tijd zijn. Hierdoor woont u comfortabeler én gezonder. Tevens levert Supearl isolatie een besparing op de energierekening op.

Supearl

De Supearl HR++ parel is een ideaal isolatiemateriaal voor elke kruipruimte, ongeacht de bereikbaarheid. De parels zijn kleine bolletjes met een hoog isolerend vermogen en een ongevoeligheid voor vocht. Door de parelvorm ontstaat tussen Supearl parels een dampdoorlatende ‘open’ structuur. Voor onze isolatie-experts zijn de parels gemakkelijk te verwerken en verspreiden vanwege het zeer lage gewicht.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ                                            0,036 W/mK

Warmteweerstandwaarde Rbf (bij 165 mm isolatiedikte)   3,61 m2.K/W

Beoordelingsrichtlijn Insula                                                  BRL IC-121