✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Kruipruimte isolatie Groningen

In Groningen is RegioIsolatie al jaren een bekende naam voor kruipruimte isolatie en andere isolatiemaatregelen. Kruipruimte isolatie is voordeliger dan vloerisolatie en ideaal als het lang duurt voordat uw huis verwarmd is en als u last heeft van vochtproblemen onder uw vloer. Als u uw kruipruimte laat isoleren voorkomt dit schimmel of vocht in de toekomst. Dit zorgt ook voor een fijnere binnenklimaat en een besparing op uw energierekening!

Voordelen kruipruimte isolatie

Hier staan de voordelen van kruipruimte isolatie op een rij;

  • Drogere lucht in huis, dus snelle warm
  • Waardverhoging van uw huis
  • Lage energierekening
  • Milieuvriendelijk wonen

Wat is kruipruimte isolatie

Als u de kruipruimte isoleert voorkomt u klachten zoals optrekkend vocht, schimmelvorming en kou. Kruipruimte isolatie wordt vooral gebruikt als vloerisolatie niet mogelijk is. De kruipruimte krijgt een laag isolatie materiaal op de bodem. Zo kan de vocht niet omhoog trekken en de lucht in de kruipruimte staat dan stil. Als de lucht in de kruipruimte stil staat wordt dit sneller warm. Door het isoleren worden de vochtproblemen opgelost.

Opbrengsten kruipruimte isolatie

Bent u benieuwd naar hoeveel u kunt besparen? Kruipruimte isolatie levert u een lagere energierekening op! Jaarlijks vermindert het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 250 m³. Dat betekend dat u per jaar ongeveer € 160,- bespaart!

Wat zijn de kosten van kruipruimte isolatie

De kosten van kruipruimte isolatie zijn minder als die van een gehele vloerisolatie. Het aantal van de kosten hangen vooral af van de grootte van de kruipruimte en de materiaalkeuze. Voor bodemisolatie bent u in een gemiddeld huis rond de € 1.000,- kwijt. Als u precies wil weten wat de kosten en opbrengsten zijn, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen. Tijdens dit gesprek krijgt u alle informatie die u wil weten.

Welke materialen zijn er?

Over de materialen kunt u informatie krijgen van onze adviseurs. Uiteindelijk hangt de keuze van de situatie onder uw vloer, uw budget en uw wensen.
Hieronder staan de materialen die wij aan kunnen bieden.

  • Kruipruimte isolatie Supearl parels
  • Kruipruimte isolatie Drowa chips

Advies gesprek aanvragen

Het beste advies voor kruipruimte isolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met een van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.