✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Kruipruimte isolatie Friesland

Wanneer u veel last heeft van vocht en/of schimmelproblemen, kan dit komen doordat uw kruipruimte niet is geïsoleerd. Aangezien de grond in Friesland voor een groot deel uit klei bestaat, is de grond een dichtere samenstelling en laat water moeilijker door. Het grondwater staat niet alleen hoger dan in zandgebieden, de grond is ook veel sompiger. Vooral in de vochtige tijden van het jaar. Om vochtigheid in je huis te voorkomen is het handig om je kruipruimte te isoleren.

Voordelen van kruipruimte isolatie

Hier staan de voordelen op een rijtje;

  • Een droger huis, dus sneller opgewarmd
  • Verhoogt de waarde en wooncomfort van uw huis
  • Droger huis zorgt voor minder allergische reacties
  • U woont milieubewust
  • Lage energierekening

Wat is kruipruimte isolatie?

De oplossing voor vocht- en schimmelproblemen onder uw vloer is kruipruimte isolatie. Als uw kruipruimte niet is geïsoleerd komt er vochtige en koude lucht van onder uw huis naar binnen. Dit zorgt ervoor dat u onnodig moet stoken om het binnen op de gewenste temperatuur te krijgen.

Opbrengsten kruipruimte isolatie

U kunt heel veel op uw energierekening besparen. Jaarlijks daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 250³. Dit betekend dat u dan ongeveer € 160,- kunt besparen!

De kosten van kruipruimte isolatie

Kruipruimte kost minder dan vloerisolatie. De prijs ligt vooral bij de grootte van de kruipruimte en de materiaalkeuze. Dit kan dus erg verschillen. Het kost ongeveer € 1.000,- in een gemiddelde woning. Als u exact wil weten wat de kosten en opbrengsten zijn, wordt het u aangeraden om een adviesgesprek aan te vragen. Een van onze adviseurs kan u alle informatie geven en uw vragen over kruipruimte isolatie beantwoorden.

Kruipruimte isolatie materialen

Er zijn diverse materialen voor kruipruimte isolatie. onze adviseurs kunnen u het beste aangeven welke het beste bij uw woning past. Uiteindelijk hangt de keuze van de situatie onder de vloer, uw wensen en uw budget af.

Dit zijn de maatregelen die we kunnen adviseren.

  • Kruipruimte isolatie Supearl parels
  • Kruipruimte isolatie Drowa chips

Adviesgesprek aanvragen voor kruipruimte isolatie

Tijdens het adviesgesprek met onze adviseur krijgt u het beste advies voor uw kruipruimte. Dit is een vrijblijvend gesprek bij u thuis. In het gesprek hoort u wat er het beste kan toegepast kan worden in uw woning. U krijgt ook te horen aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing zal zijn

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.