✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Kruipruimte isolatie Drenthe

Kruipruimte isolatie is in de provincie Drenthe erg belangrijk. De grond van Drenthe bestaat grotendeels uit keileem en kwelwater. Door keileem en kwelwater worden kruipruimtes/kelders vaak vochtig en gaat de luchtvochtigheid omhoog in huis. Dit is slecht voor het wooncomfort, kan leiden tot schimmel en zelfs slecht zijn voor de gezondheid. Bij RegioIsolatie helpen wij u met dit vervelende probleem door uw kruipruimte vakkundig te isoleren.

Gelijk advies ontvangen? Vul het formulier in aan de rechterkant en wij nemen contact met u op.

De voordelen van kruipruimte isolatie

Energiebesparing en het oplossen van vochtproblemen zijn niet de enige voordelen. Hieronder staan er nog wat voordelen op een rij.

  • Voorkomt schimmel
  • Milieu bewust
  • Hoger wooncomfort
  • Sneller warm in huis

Wat is kruipruimte isolatie

Als u last heeft van vocht- en schimmelproblemen onder uw vloer, wat veel voor kan komen in Drenthe. Dan is kruipruimte isolatie een goede oplossing. Onder de vloer bevindt zich een lege ruimte die zich vult met vochtige lucht. Dit zorgt ervoor dat het in huis niet snel de gewenste binnentemperatuur is. Om dat wel te krijgen moet u extra stoken. Met kruipruimte isolatie heeft u hier geen last van.

Opbrengsten kruipruimte isolatie

Met kruipruimte isolatie levert u een grote besparing op de energierekening op! Jaarlijks verminderd het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 250 m³. Dat betekend dat u per jaar ongeveer € 160,- kunt besparen.

Wat zijn de kosten van kruipruimte isolatie

De kosten van de isolatie maatregel hangen af van de grootte van de kruipruimte en uw materiaalkeuze. Kruipruimte isolatie is wel goedkoper dan vloerisolatie. U bent rond de € 1.000,- kwijt voor kruipruimte isolatie in een gemiddelde woning. Als u precies wil weten wat het u gaat kosten en wat de besparingen zijn, raden wij u aan om een adviesgesprek aan te vragen met een van onze adviseurs. Hij kan u thuis alles vertellen over kruipruimte isolatie en beantwoord eventuele vragen.

Wat zijn de kruipruimte isolatie materialen?

U krijgt tijdens een adviesgesprek informatie over diverse isolatie materialen. Uiteindelijk hangt de keuze af van de situatie onder uw vloer, uw budget en uw wensen. Hieronder staan de materialen die wij adviseren:

  • Kruipruimte isolatie Supearl parels
  • Kruipruimte isolatie Drowa chips

Adviesgesprek voor kruipruimte isolatie

In een adviesgesprek met een van onze adviseurs krijgt u het beste advies over kruipruimte isolatie. Bij u thuis kan de adviseur exact vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing zal zijn.

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.