Kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie, of ook wel bodemisolatie genoemd, is de ideale oplossing wanneer u in huis vaak last heeft van warmte, vocht- en/of schimmelproblemen. Kruipruimte  leidt tot een prettig binnenklimaat en bespaart u veel energie/gas en dus geld. Benieuwd of kruipruimte isolatie voor u interessant is? Vraag dan een vrijblijvend adviesgesprek of offerte aan of bekijk de voordelen in ons filmpje.

Isoleren tijdens de Corona uitbraak: wij volgen momenteel een COVID19 veilige werkwijze om ons werk op een veilige manier voort te zetten.

De voordelen van kruipruimte isolatie

Een aantal voordelen van kruipruimte isolatie op een rijtje:

Wat is kruipruimte isolatie

Kruipruimte isolatie is de oplossing voor vocht- en schimmelproblemen onder uw vloer. Vocht in de kruipruimte is te vergelijken met vloerverwarming, maar dan omgekeerd. Onder de gehele vloer bevindt zich namelijk een laag vochtige, koude lucht die er continu toe leidt dat u onnodig hoog moet stoken om het comfortabel in huis te houden. Isolatie lost dit op. Wilt u de energierekening nóg verder verlagen, een hoger wooncomfort, heeft u geen last van grote vochtproblemen en heeft u een kruipruimte hoger dan 35 cm? Dan past vloerisolatie wellicht beter bij u. Klik hier voor meer informatie over vloerisolatie.

Opbrengsten van kruipruimte isolatie

Benieuwd naar hoeveel u nu eigenlijk kunt besparen met kruipruimte isolatie? Het levert u gegarandeerd een lagere energierekening op! Op jaarbasis daalt het gasverbruik voor een gemiddelde eengezinswoning met ongeveer 250 m3*. Per jaar kunt u dan ongeveer € 160,- besparen! *Cijfers van MilieuCentraal

Wat kost kruipruimte isolatie eigenlijk?

Kruipruimte isolatie is voordeliger dan vloerisolatie. De kosten hangen af van de grootte van uw kruipruimte en de materiaalkeuze. Voor een gemiddelde woning bent u rond de € 1.000,- kwijt voor bodemisolatie. Om precies te weten wat de opbrengsten en kosten zijn van kruipruimte isolatie, raden wij u een vrijblijvend adviesgesprek aan met onze regionale adviseur. Hij kan u thuis alles vertellen over deze vorm van isoleren en u kunt al uw vragen bij hem kwijt!

Welke kruipruimte isolatie materialen zijn er?

Onze adviseurs kunnen u informeren over diverse materialen voor het isoleren van de kruipruimte. De uiteindelijke keuze hangt af van bijvoorbeeld de situatie onder uw vloer, uw wensen en uw budget. Hieronder ziet u de materialen waarover wij u kunnen adviseren. Klik op het materiaal voor meer informatie. ✔ Kruipruimte isolatie Supearl parels ✔ Kruipruimte isolatie Drowa chips

Advies voor kruipruimte isolatie aanvragen

Het beste advies voor kruipruimte isolatie krijgt u tijdens een adviesgesprek met één van onze regionale adviseurs. Gewoon, bij u thuis. Onze adviseur kan u precies vertellen wat mogelijk is, aan welke investering u kunt denken en hoe groot de besparing ongeveer zal zijn. Wilt u eerst meer informatie over kruipruimte isolatie ontvangen? Bekijk dan onze informatiesheets. Uiteraard kunt u ons altijd bellen voor meer informatie of om een adviesgesprek in te plannen!

Offerte Adviesgespren

 

✔ Lagere energierekening

✔ Verhoogd wooncomfort

✔ Milieubewust wonen

✔ Hogere woningwaarde

Kruipruimte isolatieadvies aanvragen

Vrijblijvend kruipruimte isolatieadvies ontvangen? Vul het formulier in.