Nu isoleren in Heiloo = subsidie ontvangen!

 

Bent u particuliere woningeigenaar in Heiloo? Dan kunt u opnieuw subsidie aanvragen voor diverse energiebesparende maatregelen, waaronder isolatie. Hoe meer isolatiemaatregelen, hoe meer subsidie u ontvangt! 

De subsidieregeling is van toepassing voor eigenaar-bewoners van bestaande woningen in de gemeente Heiloo. De regeling was gestopt vanwege een lege subsidiepot, maar is verlengd tot 31 december 2017!

Subsidie in Heiloo succesvol

In november 2015 is de subsidieregeling voor het verduurzamen van bestaande woningen gestopt. Het kan een succes genoemd worden: ruim 280 inwoners hebben er gebruik van gemaakt. De € 100.000 uitgekeerde subsidie van gemeente en provincie leidde tot een ruim achtvoudige investering in voornamelijk isolatiemaatregelen. Dat komt neer op een reductie van de CO2-uitstoot van 263 ton per jaar.

Wanneer u nu kiest voor isolatie, geniet u direct van meer wooncomfort en daarnaast gaan uw energiekosten direct omlaag. Dit in combinatie met de subsidie maakt isoleren in uw gemeente zeer aantrekkelijk. Het subsidiebedrag bedraagt maximaal 10% van de gemaakte kosten voor een enkele maatregel en in totaal 15% voor meerdere maatregelen gezamenlijk!

Wilt u meer weten over de mogelijkheden? Neemt u dan contact met ons op door uw gegevens hiernaast in te vullen. Wij nemen dan snel contact met u op voor het maken van een afspraak bij u thuis met onze regionale adviseur.

Een adviesgesprek bij u thuis in Heiloo?

 

Vul uw gegevens in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op over een afspraak!