Voordelig isoleren in Tilburg - Profiteer nu van lokale subsidie!

 

Wist u dat u in Tilburg nu extra voordelig kunt isoleren dankzij de hulp van lokale subsidie van de gemeente? Isoleren was in Tilburg nog nooit zo voordelig, en brengt bovendien vele voordelen met zich mee.

Waarom isoleren?

 

Wij zetten graag de voordelen van isolatie voor u op een rijtje:

  • Hoger wooncomfort: uw woning blijft koel in de zomer & warm in de winter

  • Lagere energierekening

  • Uw woning meer waard door hoger energielabel

  • Goed voor het milieu

 

Ook brengen specicfieke maatregelen hun eigen voordelen met zich mee. Zo voorkomt vloerisolatie koude voeten en kunt u dankzij dakisolatie uw zolder gaan gebruiken als woonruimte. Bent u benieuwd naar de voordelen van isolatie bij u thuis? Vul het formulier in en wij komen u vrijblijvend thuis over de mogelijkheden adviseren.

 

Isolatie-Subsidies in Tilburg: de voorwaarden

 

Gemeentelijke subsidie in Tilburg

Tilburgers die een koopwoning hebben met een WOZ-waarde van maximaal 350.000 euro, kunnen momenteel subsidie aanvragen voor de isolatie van hun woning. De subsidie wordt verstrekt voor maatregelen als vloerisolatie, spouwmuurisolatie, dakisolatie en het plaatsen van HR++-glas.

De hoogte van de subsidie hangt af van het aantal maatregelen dat de bewoner gaat treffen. Bij 1 maatregel kan een bewoner 20% subsidie krijgen, bij 2 maatregelen 17,5% en bij 3 of meer maatregelen 15 procent, met een maximum van € 1.000,- per woning. Gecombineerd met onze eigen korting bent u dus tot 50% goedkoper uit! Wees er dus snel bij voordat de subsidiepot leeg is.

Let op! Dergelijke subsidies hebben een maximaal budget en zijn vaak een eenmalig initiatief van de gemeente. Door nu gebruik te maken van de beschikbare subsidie weet u zeker dat u niet de boot mist.

Bespaar niet op kwaliteit: kies voor het hoogste wooncomfort!

 

Wanneer u besluit gebruik te maken van deze tijdelijke subsidieregeling is het belangrijk te kiezen voor uitvoering van de hoogste kwaliteit. Juist nu u subsidie kunt ontvangen is het zonde voor een paar extra euro’s korting uzelf en uw woning tekort te doen. Bij RegioIsolatie isoleren we op een manier dat u er nog jaren van kan genieten. Sterker nog: wij garanderen de kwaliteit van onze isolatie tot 10 jaar na installatie! Zo weet u zeker dat u uw investering terugverdiend.

Waarom isoleren met Regioisolatie

Tilburg.jpg
  • 10 jaar garantie op uw isolatie

  • Vrijblijvend & deskundig advies bij u thuis

  • Door klanten beoordeeld met een 8.6

  • Volledig gecertificeerd isoleren

Isolatie subsidie advies Tilburg aanvragen

 

Benieuwd naar de mogelijkheden van isolatie en isolatie-subsidie bij u thuis? Onze lokale adviseur komt graag bij u thuis langs om vrijblijvend de mogelijkheden te bespreken. Hij kan u tevens van alles vertellen over de subsidiemaatregelen en de te verwachtten besparing die u kunt behalen met isolatie. Twijfel dus niet en laat nu de mogelijkheden bij u thuis bekijken! Vul het formulier in aan de rechterkant en onze adviseur komt zo snel mogelijk bij u langs.