RegioIsolatie werkt veilig tijdens Corona!

 

Gezondheid en veiligheid staan bij ons op de eerste plaats. Ook tijdens het Coronavirus zullen wij u echter “gewoon” kunnen helpen met isoleren. Dit kan doordat wij momenteel extra maatregelen nemen.

Maatregelen RegioIsolatie tegen Corona:

  • Het eerste adviesgesprek/doornemen van de offerte is telefonisch.

  • De inspectie van de woning is zonder contact, u kunt de deuren dicht houden.

  • Het isoleren is zonder contact, u kunt de deuren dicht houden.

 

De inspecteur en de uitvoerders zullen hun mobiel gebruiken om met u te communiceren. We hebben geen fysiek contact met u of uw directe omgeving. Onze werkzaamheden vinden namelijk grotendeels buiten de woning plaats.

De woning betreden

Natuurlijk moeten wij bij vloerisolatie en dakisolatie in uw woning zelf zijn om de maatregel te nemen. We hebben echter een werkwijze bedacht waarin we ook daarbij persoonlijk contact vermijden. U heeft contact met de uitvoerder en de inspecteur via de telefoon. Voor vloer isolatie zet u de voordeur open & sluit de deuren naar de gang. Voor dakisolatie open u de voordeur en sluit alle deuren naar de gang. De inspecteur of kan vervolgens zelf de ruimtes betreden en zal zowel bij aankomst als vertrek desinfecteren.

  • Wij hebben geen fysieke afspraken of klant bezoeken op kantoor

  • Onze planning en administratie werken niet op kantoor om fysiek contact te voorkomen

  • Onze medewerkers zijn intern uitgebreid geïnformeerd

 

Wij beoordelen elke dag of het veilig en verstandig is om door te werken. Momenteel geeft de overheid aan dat dit, met deze extra maatregelen, mogelijk is. Mocht de situatie veranderen volgen we dat advies en laten we dat uiteraard weten.

Goed wooncomfort nog nooit zo belangrijk

Nu u veel meer tijd thuis besteed ondervind u hoe belangrijk wooncomfort is. Is de woning bijvoorbeeld erg tochtig? Dat is zeker in deze tijden erg vervelend. Isolatie is nu (en in de toekomst) een van de beste manieren om tocht in huis te voorkomen. Ook in de zomermaanden helpt het om uw woning juist koel te houden. Bovendien helpt vloerisolatie tegen koude voeten.

Isolatie: investeer juist in deze tijden in uw woning

Dat Nederland na Corona verder moet en dat de economie een grote deuk zal oplopen is vrijwel zeker. In tijden van economische onzekerheid is sparen/beleggen vaak onverstandig en is het slim dit geld in vaste zaken als uw woning te investeren. Helemaal als uw met de investering u woonlasten kunt verminderen. Als u nu investeert bent u eventuele inflatie bovendien voor. Ook kunnen wij u nog helpen met beschikbare overheiddssubsidie. Hiervoor moet u echter wel twee maatregelen uitvoeren.

Corona@4x-e1585050205560.png

Adviesgesprek aanvragen