✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Samen voordeliger isoleren in Kollum!

Laat nu uw woning in Kollum isoleren, samen met uw buren, en ontvang een mooie burenkorting. Zo geniet u ’s winters van een heerlijk warme woning en in de zomer is het juist lekker koel. Daarnaast zult u flink op energiekosten besparen!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Samen isoleren is altijd verstandiger en voordeliger dan wanneer alleen uw woning geïsoleerd wordt, maar daarnaast kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Wij adviseren u om deze pagina te bekijken waarop u alles kunt lezen over de subsidie. Hierop ziet u onder andere wat u nodig heeft voor de subsidieaanvraag en dat u geen verplichting aan moet gaan (oftewel het tekenen van de offerte) voordat u een bevestiging van uw subsidieaanvraag heeft.

Meer weten over deze actie of de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 030 – 20 80 441 of
E info@regioisolatie.nl

Vrijblijvend isolatie advies aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan aan de rechterkant ons formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt vervolgens bij u thuis in Kollum langs om u te adviseren. Uiteraard zal u dan ook een offerte van ons ontvangen.