✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Samen voordeliger isoleren in Kollum!

Laat nu uw woning in Kollum isoleren, samen met uw buren, en ontvang een mooie burenkorting. Zo geniet u ’s winters van een heerlijk warme woning en in de zomer is het juist lekker koel. Daarnaast zult u flink op energiekosten besparen!

Samen isolatie inkopen is altijd voordeliger dan wanneer u de isolatie alleen laat uitvoeren. Voor ons scheelt dit namelijk aanzienlijk in tijd en rijkosten. Het voordeel voor ons berekenen we door naar de woningeigenaar, naar u!

Friese Energiepremie = maximaal voordeel voor u!

Samen isoleren is altijd verstandiger en voordeliger dan wanneer alleen uw woning geïsoleerd wordt, maar daarnaast kunt u nu ook de Friese Energiepremie aanvragen. De subsidie is maximaal € 2.800,-. Bij een collectieve aanvraag, dus wanneer u samen met uw buren voor isolatie kiest, loopt dit bedrag zelfs op naar maar liefst € 3.050,-

Wij adviseren u om deze pagina te bekijken waarop u alles kunt lezen over de subsidie. Hierop ziet u onder andere wat u nodig heeft voor de subsidieaanvraag en dat u geen verplichting aan moet gaan (oftewel het tekenen van de offerte) voordat u een bevestiging van uw subsidieaanvraag heeft.

Meer weten over deze actie of de subsidie? Neemt u dan contact met ons op via:
T 030 – 20 80 441 of
E info@regioisolatie.nl

Vrijblijvend isolatie advies aanvragen

Benieuwd naar de mogelijkheden? Vul dan aan de rechterkant ons formulier in. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op voor het maken van een afspraak. Eén van onze regionale adviseurs komt vervolgens bij u thuis in Kollum langs om u te adviseren. Uiteraard zal u dan ook een offerte van ons ontvangen.

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.