✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Tochtteckel cadeau bij isolatie!

Kiest u nu voor isolatie met één van de producten van Knauf, dan ontvangt u een leuke tochtteckel cadeau! Deze is bekend door de landelijke campagne van de overheid, te zien op tv en te horen op de radio.

Tochtteckel cadeau bij isoleren met Knauf

Isoleren heeft vele voordelen, waaronder een verhoogd wooncomfort en een veel lagere energierekening. Als aandenken kunt u nu bij RegioIsolatie een mooie tochtteckel ontvangen, wanneer u opdracht geeft voor isolatie. U krijgt de teckel cadeau wanneer één of meerdere Knauf producten bij uw woning aangebracht worden, te weten Supafil wol (spouwmuurisolatie), JetSpray wol (vloerisolatie) en Timber Frame wol (dakisolatie).

Vraag snel een isolatieadviesgesprek aan, want bij deze actie geldt: OP = OP!

Contact over isoleren

Heeft u vragen over de actie of over isoleren? Bel ons!
088 – 22 111 22

Vraag advies voor isolatie aan!

Isoleren is een efficiënte maatregel in het terugdringen van de uitstoot van CO2. De overheid onderschrijft dit. En wist u dat u de meeste maatregelen al binnen enkele jaren heeft terugverdiend? Onze adviseurs kunnen u hier meer over vertellen.

Laat hier uw gegevens achter en vraag zo een adviesgesprek aan. Wij nemen binnen enkele werkdagen contact met u op om een afspraak in te plannen.

Corona maatregelen RegioIsolatie

Wij volgen het advies van de RIVM in deze periode. Om uw en onze veiligheid te garanderen nemen we daarom extra maatregelen. Persoonlijk contact wordt met deze maatregelen vermeden en u kunt voorlopig nog “gewoon” bij ons terecht. Klik hier voor ons “Corona beleid.