Vloerisolatie JetSpray

Innovatieve en milieuvriendelijke oplossing

Zijn uw voeten wel erg koud als u met blote voeten door uw woning loopt? Dan is er in uw woning waarschijnlijk nog geen vloerisolatie aangebracht. Wanneer u kiest voor isolatie met Knauf JetSpray, dan kiest u voor een duurzaam materiaal waarmee zelfs moeilijk te bereiken plaatsen in kruipruimten eenvoudig worden geïsoleerd! Het JetSpray systeem wordt zeer snel aangebracht waardoor u snel kunt genieten van een minder koude vloer.

Voordelen van vloerisolatie met JetSpray

  • Snelle en duurzame hechting tegen ondergrond

  • Geurloos

  • Oplosmiddelvrij

  • Geen koudebruggen

  • Duurzaam; gemaakt van 80% gerecycled glas

 

Vrijblijvend adviesgesprek

Benieuwd naar de opties voor uw vloer of andere isolatiemogelijkheden? Als u hier uw gegevens invult, nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op voor het inplannen van een afspraak met één van onze regionale isolatieadviseurs. Tijdens het gesprek met de adviseur bij u thuis kunt u al uw vragen kwijt, waaronder over de te verwachten besparing en de investering.

Specificaties

Warmtegeleidingscoëfficiënt λ                                           0,036 W/mK

Warmteweerstandwaarde Rc (bij 70 mm isolatiedikte)      1,71 m2.K/W

Beoordelingsrichtlijn Insula                                                BRL IC-111

Verhoog uw wooncomfort

Altijd maar koude voeten in de winter? En krijgt u het niet lekker warm in uw woning? Grote kans dat u geen of geen goede vloerisolatie heeft. Vloerisolatie is onmisbaar voor een optimaal wooncomfort.

Meer comfort, minder energie

Door de onderzijde van uw vloer te laten voorzien van JetSpray isolatie, wordt de vloer naadloos afgesloten van de kruipruimte. Hierdoor heeft koude en vochtige lucht in de kruipruimte geen kans meer de woning in te trekken en stijgt uw wooncomfort. Daarnaast zult u merken dat u minder hard hoeft te stoken en het binnenklimaat beter beheersbaar is, waardoor uw energierekening omlaag gaat.

JetSpray

Het JetSpray systeem bestaat uit minerale wol die gemaakt wordt uit 80% gerecycled glas. Het wordt tegen de onderzijde van de vloer in spray-vorm aangebracht en hecht optimaal.

Door de toevoeging van een natuurlijk bindmiddel hoeft u uw huis niet uit tijdens en na de werkzaamheden en komen er geen gassen vrij. Met dit unieke en duurzame isolatiesysteem worden hoge thermische prestaties gerealiseerd.

Een vloer isoleren met JetSpray is binnen een halve dag uitgevoerd.

Vloerisolatie-JetSpray.jpg