✔10 jaar garantie ✔Beoordeeld met een 8,6 ✔Productonafhankelijk ✔Uw regionale isolatieadviseur

Welke isolatiemaatregelen zijn er?

RegioIsolatie heeft meer dan 40 jaar ervaring met het verduurzamen van woningen door middel van verschillende isolatiemaatregelen. Wij zijn volledig gecertificeerd en onze adviseurs werken productonafhankelijk. Dit betekent dat wij u altijd een advies geven dat écht past bij uw woning en uw wensen. Wij kunnen uw woning voorzien van vele verschillende isolatiemaatregelen. Meer lezen over één van deze isolatiemethodes? Klik op de maatregel voor meer informatie of bekijk ons filmpje.

De voordelen van isoleren

Het isoleren van uw woning levert een directe energiebesparing op en verdient zich snel terug. Met een enkele maatregel is al een ruime jaarlijkse besparing op de energierekening te behalen. Zo levert spouwmuurisolatie bij een tussenwoning al een besparing op van gemiddeld € 550 per jaar.

Besparen is echter slechts één van de voordelen van woningisolatie. Isoleren betekent ook:

  • Een hoger wooncomfort
  • Een hogere woningwaarde en beter energielabel
  • Milieuvriendelijker wonen
  • Bescherming tegen vocht van buiten

Vrijblijvend isolatie advies ontvangen

Bent u benieuwd wat isolatie in uw woning oplevert? En welke isolatiemaatregel het best past? Onze regionale isolatieadviseur kan u daar alles over vertellen. In het gesprek bij u thuis legt de adviseur u alles uit en kan hij u een vrijblijvende offerte presenteren. Liever telefonisch advies of een korte vraag? Bel ons gerust of vul ons contactformulier in.

Een adviesgesprek kunt u aanvragen door op de button te klikken en het aanvraagformulier in te vullen.

Vrijblijvend isolatieadvies aanvragen

BEL VOOR ADVIES & SERVICE   088 - 22 111 22